Мицрософт Едге добија функцију колекције на Виндовс 10

 Колекције у Едге

Мицрософт Едге (Цанари) добија дуго очекивану функцију „Колекције“, која је нови начин организовања и дељења информација као што је листа жеља за куповину на које наилазимо сваки дан док претражујемо интернет.

Колекције се могу отворити кликом на икону у траци са екстензијама, а окно укључује опцију Додај тренутну страницу. Као што име сугерише, ова опција ће додати тренутну веб страницу на листу колекција, а ви такође можете дати име збиркама.

Колекције можете користити за прикупљање и прикупљање свега на шта наиђете док претражујете веб. На пример, можете да прегледате и додате странице производа из Амазон и Мицрософт продавнице у колекције и упоредите ставке. Ако сте истраживач или радите на пројекту, збирке ће вам помоћи да организујете истраживачке информације са платформи као што су Википедија, Енциклопедија и друге. Едге цоллецтионс

Можете додати белешке у колекције, а постоји и опција за извоз истраживања или листе за куповину у Екцел документ. Можете додати више од само једне веб локације или белешке у колекције.

Како омогућити колекције у Мицрософт Едге-у

  1. Отворите мени са заставицама Едге (едге://флагс)
  2. Потражите „Едге Цоллецтионс“.
  3. Кликните на падајући мени и изаберите Омогућено.
  4. Кликните на дугме „Поново покрени“ које се налази на дну да бисте поново покренули Мицрософт Едге.

Након што се Едге поново покрене, пронаћи ћете ново дугме за колекције поред траке за адресу и можете започети кликом на икону.

Популар Постс