Мицрософт Едге да добије нову функцију за управљање преузимањима

 Мицрософт Едге нова функција

Мицрософт тестира а ново искуство траке са алаткама за Мицрософт Едге то ће вам омогућити да одмах приступите важним страницама претраживача без навигације до подешавања.

Трака са алаткама претраживача омогућава лак приступ уобичајеним функцијама, као што су проширења и мени. У програму Мицрософт Едге, траку са алаткама је лако прилагодити и можете је користити за прављење снимака екрана веб локације, прегледање обележивача и дељење веб страница преко Виндовс Схаре УИ.

Мицрософт тестира ново искуство на траци са алаткама које ће корисницима омогућити приступ следећим страницама:  • Фаворитес.
  • Историја.
  • Збирке.

Овим страницама можете приступити директно са траке са алаткама, а нови кориснички интерфејс је већ доступан за историју, фаворите и колекције у Мицрософт Едге Цанари в89.

 Едге преузима кориснички интерфејс

Чини се да ће нови кориснички интерфејс ускоро доћи и у „Преузимања“. Ово ће вам омогућити да управљате својим преузимањима и претражујете их без потребе да се крећете до Едге-ове наменске странице за преузимање.

Као што видите на горњем снимку екрана, мени за преузимање Мицрософт Едге-а сада користи нови изглед и може му се приступити било када током прегледавања. Флеоут мени такође омогућава брисање историје преузимања без потребе да се крећете до Едге-ове наменске странице.

Едге-ову траку са алаткама је лако прилагодити, што значи да можете уклонити везу тако што ћете отићи на Подешавања> Изглед. Или се такође можете вратити на стари кориснички интерфејс тако што ћете изабрати опцију Сакриј са траке са алаткама у контекстуалном менију.

Нови дизајн траке са алаткама се тренутно покреће за одабране тестере у верзијама Мицрософт Едге Цанари и биће пуштен свима касније ове године.

Поред побољшања траке са алаткама, Верује се да Мицрософт ради на новој функцији прегледа картице , који би, према плану пута, могао бити представљен у јануару. Слично, технолошки гигант такође обнавља алатку за претрагу ПДФ-а и враћа подршку за Виндовс Инкинг.

Популар Постс