Мицрософт Едге ће вам коначно омогућити да промените претраживаче

 Мицрософт ивица

Мицрософтов нови Едге претраживач, који је заснован на Цхромиум-у отвореног кода, који у великој мери негује Гоогле, коначно ће вам омогућити да замените Бинг на страници нове картице (НТП). Нови Едге развој је започео пре отприлике годину дана и долази са свим Цхроме функцијама, укључујући приступ Гоогле-овој веб продавници.

Док је Едге заснован на Гоогле-овој Цхромиум платформи, компанија је додала сопствена подешавања, функције и Бинг као подразумевани претраживач за претраге са адресне траке и траке за претрагу на страници нове картице.

Бинг није за свакога и неки људи више воле Гоогле или ДуцкДуцкГо. У Мицрософт Едге-у тренутно можете да изаберете Гоогле, ДуцкДуцкГо, Иахоо, Аск и друге као подразумевани претраживач само у траци за адресу.Прегледач укључује опцију за коришћење другог претраживача у траци за адресу, али не можете да замените претраживач који покреће Бинг траку на страници нове картице.

У новом ажурирању Едге Цанари, Мицрософт каже да је додао опцију коришћења Гоогле-а и других претраживача на траци за претрагу странице нове картице, која тренутно користи Бинг. Поред подршке за претраживаче трећих страна, Мицрософт ће такође омогућити корисницима да сакрију траку за претрагу Бинг на страници нове картице.

Едге ће укључити још једну нову опцију која ће вам омогућити да поставите прилагођени УРЛ за страницу нове картице уместо да приказујете страницу класичне картице.

 Мицрософт Едге трака за претрагу

У Едге Цанари, можете натерати траку за претрагу да користи претраживач траке за адресу тако што ћете подесити подешавања у Едге://сеттингс/сеарцх.

Популар Постс