Мицрософт Едге би могао добити значајну функцију која штеди време

 Мицрософт Едге ажурирање за уштеду времена

Мицрософт тестира нову функцију која ће аутоматски груписати ваше картице у Цхромиум Едге-у тако да не морате. Ова функција је тренутно доступна за Мицрософт Едге Цанари и скривена је иза експерименталне заставе.

Као и Гоогле Цхроме, Мицрософт Едге вам такође омогућава да групишете картице, али то је могуће само када активирате експериментални Едге.

Групе картица могу вам уштедети много времена омогућавајући вам да групишете картице и да ваш прегледач буде уредно организован. Помоћу група картица можете да изаберете повезане картице и да креирате кластер да би прозор прегледача био уредно организован.Тренутно, Едге и Цхроме захтевају да ручно креирате групе. Да би решио овај проблем, Мицрософт сада омогућава подршку за процес аутоматског груписања.

Према менију заставице, Едге ће аутоматски и интелигентно креирати групе картица за вас и организовати картице када отворите везе са исте веб локације.

 Групе картица Мицрософт Едге

На пример, ако посетите Википедију и отворите њене странице у новим картицама, Едге ће интелигентно укључити све картице Википедије у исту групу картица.

Мицрософт је такође омогућио подршку за групе картица у Едгеов предстојећи распоред вертикалних картица , али тренутно је експериментално и можда се ускоро неће испоручити у стабилном каналу.

 Групе картица ивица

Да бисте испробали групу картица, уверите се да користите Мицрософт Едге Цанари и да су све исправке инсталиране. Када ажурирате прегледач, идите на мени са заставицама и потражите „Групе картица“, а затим омогућите све повезане заставице.

Поново покрените прегледач и Мицрософт Едге сада може да креира онолико група колико желите користећи свој нови аутоматизовани процес.

Поред група картица, Мицрософт ради на новим функцијама које ће аутоматски ставити ваше позадинске картице у стање мировања и повећајте време задржавања картица да бисте побољшали мултитаскинг.

Популар Постс