Мицрософт Едге (бета) за Андроид добија функцију превођења у најновијем ажурирању

 Мицрософт Едге Андроид

Мицрософт је данас објавио ново ажурирање за свој Едге претраживач за Андроид кориснике. Најновије ажурирање за Едге претраживач је доступно за кориснике који су се пријавили у Бета програм апликације.

Најновије ажурирање помера бета верзију на 42.0.0.2222 и долази са неким новим функцијама заједно са новим исправкама грешака и побољшањима перформанси.

Едге претраживач за Андроид сада добија подршку за аутоматско превођење са најновијим ажурирањем. Учитавањем веб локације на језику који није конфигурисан на уређају, Едге корисници на Андроид-у ће сада моћи да виде веб локацију на језику који је конфигурисан на уређају.То би значило да ако корисници покушавају да погледају чланак на било ком другом језику, на пример: италијанском, чланак се аутоматски преводи на језик (рецимо енглески) који је конфигурисан на уређају.

Уз додатак функције аутоматског превођења, Мицрософт је приближио Едге претраживач Гоогле Цхроме-у на мобилним уређајима који корисницима такође пружа функцију аутоматског превођења.

Мицрософт се такође побринуо да ако корисници нису вољни да користе функцију аутоматског превођења онда имају опцију да је онемогуће тако што ће отићи у мени подешавања у Едге претраживачу.

Најновије ажурирање такође доноси исправке за кориснике Бинг.цом-а који су имали проблеме у вези са немогућношћу примања награда за коришћење претраживача. Награде су објављене као део Мицрософтовог програма награда.

Ажурирање такође омогућава корисницима да безбедно приступају интранет сајтовима од куће и гледају мобилне активности на свом десктопу уз интеграцију Виндовс 10 временске линије.

Такође постоји много исправки грешака испод хаубе и побољшања перформанси као део ажурирања за Андроид кориснике. Најновије ажурирање је тренутно доступно за бета кориснике Едге претраживача на Андроиду и требало би да буде доступно свим Андроид корисницима у наредним данима.

Популар Постс