Мицрософт Едге 87 је сада доступан са новим функцијама

Мицрософт Едге 87 ажурирање је сада доступно за преузимање на Виндовс и мацОС, а ажурирање је тачно по распореду. Мицрософт Едге 87.0.664.41 је почео да се приказује корисницима на Стабле каналу 19. новембра и долази са новим функцијама за све.

У Едге 87, Мицрософт уводи ново искуство куповине које ће вам омогућити да упоредите цене на мрежи без икаквог проширења треће стране. Поред тога, чак можете да примените купоне за куповину производа по сниженој цени током ове празничне сезоне.

Ово ажурирање такође долази са гомилом побољшања ПДФ-а. На пример, Мицрософт каже да је побољшао померање ПДФ-а и да сада можете лако да приступите садржају када је доступан или подржан у документу.Функција приватности

За предузећа, Мицрософт уводи функције режима киоска које ће предузећима дати већу контролу над приватношћу својих корисника. На пример, компаније сада могу да користе режим киоска за брисање података при изласку и аутоматско брисање датотека ако их је корисник преузео.

Едге се сада може конфигурисати да ресетује искуство првог покретања у пословном окружењу.

Мицрософт је такође омогућио подршку за ТЛС Токен Биндинг за веб локације које су конфигурисане политиком како би се спречила поновна употреба колачића на вашим уређајима.

Карактеристике куповине

Као што смо већ споменули, ажурирање Мицрософт Едге 87 се односи на куповину. Пошто ће се куповина на мрежи вероватно повећати у наредним данима, Мицрософт Едге је ажуриран новом алатком за поређење цена и овој функцији можете приступити додавањем страница на картицу Колекције.

Алат за поређење цена је већ неко време доступан у Едге-у, а искуство сада постаје још боље са новом функцијом која ће смањити цене производа на различитим платформама користећи купоне.

 Мицрософт Едге алатка за купоне

Мицрософт Едге користи нове могућности куповине Бинг-а да би претражио веб и извукао одговарајући код купона. Моћи ћете да приступите доступним купонима из новог менија купона који ће се аутоматски појавити када посетите онлајн продавницу која испуњава услове.

Тренутно, тхе Функција проналажења купона доступна је само у популарним онлајн продавницама и најбоље функционише у Сједињеним Државама, али је могуће да ће у будућности бити проширен на више локација.

Штампање преко Едге-а постаје боље

Мицрософт Едге ће омогућити корисницима да изаберу страну која ће се окренути када штампају на обе стране. На пример, корисници сада могу да бирају између дугачке или кратке стране листа када штампају садржај на обе стране листа.

Остала побољшања

Мицрософт Едге 87 такође долази са овим побољшањима:

  • Садржај је подржан.
  • Искуство читања ПДФ-а оптимизовано за мале екране.
  • Сада можете да истакнете тачке у документу помоћу оловке.
  • Померање ПДФ-а је сада глатко.
  • Подршка за ДНС (ДНС-овер-ХТТПС).

Како добити ажурирање

Обично ће се Мицрософт Едге аутоматски ажурирати у позадини. Ако још увек нисте примили ажурирање и желите га одмах, једноставно отворите Едге и идите на Подешавања -> О Мицрософт Едге-у да бисте ручно ажурирали прегледач.

Популар Постс