Мицрософт Едге 86 је сада доступан са гомилом побољшања

 Мицрософт Едге 86

Мицрософт Едге 86, који је заснован на Цхромиум-у 86, сада је доступан свима на Виндовс-у и мацОС-у. Едге 86 је велико издање са гомилом побољшања, укључујући нову функцију која вам омогућава да изаберете прилагођену слику за страницу нове картице и конфигуришете ДоХ (ДНС преко ХТТП-а).

У Едге 86, корисници могу да користе подразумевани кориснички интерфејс претраживача и тестирају сајтове помоћу мотора за приказивање Интернет Екплорер-а. За програмере, Мицрософт такође додаје нову опцију која би им помогла да учитају картицу директно у ИЕ режиму.

Занимљиво, Мицрософт уводи нову функцију враћања уназад која омогућава напредним корисницима да се врате на претходну верзију Едге-а ако примете проблеме након нових ажурирања.За потрошаче, Мицрософт такође уводи гомилу корисних побољшања истакнутих у наставку.

Побољшан менаџер преузимања

Едге коначно добија побољшану верзију Менаџера преузимања. Почевши од Едге 86, сада можете да бришете преузимања са својих локалних дискова помоћу самог претраживача, што значи да не морате да напуштате Едге ако желите да испразните фасциклу за преузимања.

ПДФ читач постаје још бољи

Мицрософт Едге је један од најбољих читача ПДФ-а за Виндовс и сада добија подршку за више нових функција у овом издању.

На пример, ажурирање додаје подршку за садржај ПДФ документима како би вам помогло да се лако крећете кроз различите теме књига или дугих докумената.

Исто тако, сада можете лако да приступите свим ПДФ функцијама на малим фармама, као што су таблет или лаптоп од 12,5 инча.

Мицрософт каже да сада коначно можете искусити слободно померање на дугим ПДФ документима.

Исто тако, Мицрософт ће такође омогућити корисницима да директно истакну текст на ПДФ-овима својом дигиталном оловком, као што је Сурфаце Пен.

Сигурносна побољшања

Едге упдате уводи подршку за безбедни ДНС (ДНС-овер-ХТТПС) функцију која ће вам омогућити да омогућите шифровање за своје ДНС упите како бисте смањили праћење на мрежи.

Едге претраживач ће вас такође упозорити када се ваше лозинке пронађу у пропусту безбедности на мрежи. Ова функција функционише само када синхронизујете лозинку са Едге-ом и кршење је потврђено у Мицрософтовом спремишту.

Прилагођена слика за страницу нове картице (НТП)

 Едге НТП прилагођене слике

Мицрософт ће вам коначно омогућити да изаберете прилагођену слику за страницу нове картице и замените подразумеване слике.

У канаринцима гради, Мицрософт такође уводи подршку за нови алат за снимање екрана и прилагођене теме.

Популар Постс