Мицрософт доноси Виндовс 10 Тимелине у Цхроме са новим проширењем

 Виндовс 10 временска линија и Цхроме

Виндовс 10 Тимелине је покренут пре скоро годину дана са ажурирањем из априла 2018. и опциона функција вам омогућава да пратите на којим документима, веб страницама сте недавно радили. Временска линија прикупља и организује ваше активности на једној страници, омогућавајући вам да брзо наставите са активностима тамо где сте стали.

Виндовс 10 временска линија вам омогућава да пронађете шта сте радили у последњих 30 дана и можете да наставите са било којом активношћу као што је веб страница да бисте наставили одакле сте стали. Ако га никада нисте користили, можете да приступите функцији временске линије кликом на икону „Приказ задатака“, која се налази поред оквира за претрагу Цортана.

Као што је горе наведено, временска линија је опциона функција и може се искључити из Подешавања> Приватност> Историја активности где морате да поништите две опције.Мицрософт је недавно ажуриран Мицрософт Лаунцхер на Андроид-у да донесе временску линију на Андроид телефоне . У покушају да синхронизује активности из различитих апликација, Мицрософт је сада објавио ново проширење за Цхроме које доноси Тимелине у Гоогле претраживач.

 Цхроме и временска линија

Екстензија је објављена 15. фебруара и можете да је омогућите у Цхроме-у да бисте видели своје активности прегледања веба на свим уређајима на којима је омогућена Виндовс временска линија.

Мицрософт каже да вам проширење омогућава да видите своје активности прегледања на свим вашим Виндовс 10 уређајима, па чак и на Мицрософт Лаунцхер-у за Андроид.

Са овим проширењем, ваша историја прегледања ће се појавити на свим вашим уређајима на површинама као што су Виндовс временска линија и Мицрософт Лаунцхер за Андроид. Само се пријавите са својим Мицрософт налогом, изаберите локацију коју сте недавно посетили и наставите тамо где сте стали, објашњава Мицрософт.

Можете преузети екстензију са овде .

Популар Постс