Мицрософт доноси Виндовс 10 апликацију Ваш телефон на рачунаре који нису инсајдери, али можда сада неће радити

 Ваш телефон

Мицрософт је раније овог месеца покренуо апликацију Ваш телефон за Виндовс 10 и од сада ради само на верзијама ажурирања Редстоне 5 за преглед Инсајдера. Чини се да је Мицрософт управо избацио нову исправку за апликацију Ваш телефон која додаје подршку за уређаје за ажурирање Виндовс 10 априла 2018.

У објави на Твиттер-у, Мицрософт је објавио да најновије ажурирање за апликацију Ваш телефон на Виндовс 10 додаје подршку за уређаје за ажурирање из априла 2018. (Редстоне 4). Верзија вашег телефона 1.0.12161 долази са следећим изменама:

  • Шта је ново: кликните десним тастером миша да бисте поделили фотографију.
  • Аутоматски се повежите када се рачунар откључа + искључи када се рачунар закључа.
  • Додата подршка за Виндовс 10 Април 2018 Упдате (РС4).

Вреди напоменути да апликација Ваш телефон можда и даље неће радити на Виндовс 10 ажурирању за април 2018. чак и након инсталирања ажурирања.



Вероватно је да се апликација Ваш телефон за Виндовс 10 ажурирање за април 2018. још увек покреће и ускоро ће радити на подржаним уређајима. За оне који нису упознати са апликацијом Ваш телефон, можете да приступите фотографијама сачуваним на телефону са рачунара.

  • Снимите фотографију на Андроид телефону и гледајте како се скоро тренутно појављује у апликацији Ваш телефон на рачунару (показаћемо ваших 25 најновијих фотографија).
  • Превуците фотографију из апликације Ваш телефон на радну површину.
  • Превуците фотографију из апликације Ваш телефон у другу апликацију (као што је Оффице документ, нова порука е-поште итд.).
  • Изаберите фотографију у апликацији Ваш телефон да бисте је уредили.

Можете преузети апликацију Ваш телефон са овде .

Популар Постс