Мицрософт доноси ребрендирану апликацију Вести у Виндовс 10 са Флуент Десигн

 Мицрософт вести за Виндовс 10

Мицрософт такође ребрендира апликацију Мицрософт Невс на Виндовс 10, након што ју је компанија претходно објавила за Андроид и иОС. Ново име је једноставније и доводи га у линију са сличним апликацијама на свим платформама апликација.

Вреди напоменути да је ажурирана верзија Мицрософт вести доступна за Виндовс инсајдере у Фаст Ринг-у и ускоро ће бити представљена јавности.

МСН.цом, ће задржати своје име, али апликација се ребрендира у Мицрософт Невс на свим платформама. Мицрософт вести долазе са истим пакетом функција као и оригинална апликација МСН Невс, али такође укључују додир Флуент Десигн-а на Виндовс 10. Мицрософт вести долазе са низом побољшања на свим платформама и могу да испоруче боље предлоге вести корисницима.Пошто је Мицрософт Невс само преправљена верзија МСН Невс-а, долази са истим дизајном и карактеристикама.

Баш као и МСН Невс, апликација Мицрософт Невс такође приказује обавештења о најновијим вестима, има мрачну тему. Мицрософт такође додаје нову опцију под називом Гет Мицрософт Невс на бочну траку и омогућава вам да пронађете апликацију на Андроид-у и иОС-у.

Овај процес кустоса је глобалан, користећи уреднике са локалном стручношћу. Данас постоји више од 800 уредника који раде са 50 локација широм света – укључујући уредничке редакције које опслужују више региона у Индији, Немачкој, Француској, Мексику, Канади и Шпанији. Многи наши уредници имају богато искуство у медијима и новинарству и радили су у разним новинским организацијама, наводи Мицрософт у посту на блогу.

Апликацију Мицрософт вести можете преузети и на Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле уређајима. Вреди напоменути да апликације за временске прилике, спорт и новац такође добијају ново ажурирање са акрилним ефектом Флуент Десигн-а на менију или бочној траци за хамбургер.

Популар Постс