Мицрософт доноси нове функције у свој претраживач Бинг

Слика љубазношћу: СеарцхЕнгинеЛанд.цом

Мицрософт је раније ове недеље објавио да убацује неке велике нове функције у свој претраживач Бинг. Бинг претрага се тренутно назива следећом најбољом алтернативом Гоогле претрази.

Редмонд Гиант је најавио да ради на доношењу напредних података и функција увида када корисници траже информације о хотелима. Ова опција омогућава корисницима да могу да резервишу хотеле са најбољом опцијом.Ова функција омогућава корисницима да буду у могућности да прођу кроз неколико кључних детаља као што су цена, локација и још много тога како би им помогли да пронађу најјефтиније хотеле и собе у складу са буџетом.

Ново ажурирање такође нуди могућност прегледа хотелских цена током одређеног временског периода и упоређивање цена неколико других хотела пре него што се одлучите за хотел са најбољом ценом.

Нека друга побољшања која Мицрософт гура у свој претраживач Бинг омогућава корисницима да траже добављаче услуга на основу одређене локације и такође добију понуду и информације од до 10 провајдера.

Такође су направљена побољшања у понудама и купонима који се нуде. Претрага корисницима пружа понуде на листи првих и трећих страна, осим што пружа детаљан увид у понуде које ће ускоро истећи.

Мицрософт наводи: Бинг сада обједињује понуде између првих и трећих страна, а затим их приказује када тражите продавце или купоне. Износимо релевантне увиде као што је „ускоро истиче“, без обзира да ли су понуде онлајн или само у продавници и још много тога.

Многе функције које су додате су специфичне за тржиште и углавном су усмерене на тржиште САД. Ове функције се ослањају на услуге које се редовно пружају корисницима на америчким тржиштима.

Мицрософт тренутно гура функцију распона цена кућних услуга на све платформе, али друге функције су специфичне за десктоп. Надамо се да ће Мицрософт ускоро објавити нове функције Бинг претраге широм света.

Популар Постс