Мицрософт доноси функцију Модерн Стандби у Виндовс 10Кс

 Виндовс 10Кс модеран режим приправности

Слика љубазношћу: Мицрософт

Већини традиционалних лаптопова треба неколико секунди да се пробуди и не преузимају ваше е-поруке или ажурирања друштвених медија у позадини (тј. када је лаптоп у стању спавања). Да би се решио овај проблем, Виндовс 10 долази са подршком за „Модерно стање приправности“, посебан режим приправности у којем ће ваш уређај преузимати податке док спава.

Чини се да ће Виндовс 10Кс такође бити испоручен са функцијом Модерн Стандби како би се омогућило то тренутно укључено, увек повезано искуство.Као што можда знате, Виндовс 10Кс је нови оперативни систем изграђен на врху Виндовс Цоре ОС-а и очекује се да ће бити лансиран између марта и јуна 2021.

Иако Мицрософт не жели јавно да говори о Виндовс 10Кс и будућности Виндовс 10, чини се да је компанија тихо ажурирала старије документе подршке додатним информацијама о оперативном систему следеће генерације.

У новом ажурирању за документ подршке , Мицрософт је потврдио да је додао подршку за Модерн Стандби у Виндовс 10Кс.

 Модеран режим приправности

На уређајима са оперативним системом Виндовс 10Кс, савремено искуство у режиму мировања може бити слично начину на који телефони раде. На пример, Виндовс 10Кс ће преузети вашу е-пошту, преузети ажурирања друштвених медија и ажурирати садржај у прогресивним веб апликацијама пре него што завршите са подизањем поклопца – јер, чак и када је ваш лаптоп у стању мировања, он је и даље повезан и сам се ажурира.

 Виндовс 10Кс један екран Већина апликација Виндовс продавнице (УВП и ПВА) може у потпуности да искористи ову функцију у оперативном систему Виндовс 10Кс. Програми као што су Оутлоок Маил, Календар, Фотографије, ОнеДриве итд. такође могу да преузимају велике датотеке укључујући прилоге када ваш уређај спава.

Модерно стање приправности је у основи стање мировања мале енергије које ће омогућити вашем уређају да остане у току када је повезан на мобилну или Ви-Фи везу. Такође ће донети тренутно укључено, увек повезано и искуство у покрету на Виндовс 10Кс рачунаре.

Немамо више детаља о новом модерном режиму приправности и не знамо да ли ће радити са ширим спектром хардвера.

Поред модерног режима приправности, Очекује се да ће Виндовс 10Кс бити испоручен са неколико нових функција и побољшања, укључујући а нови Филе Екплорер , поуздана ажурирања управљачких програма и још много тога.

Популар Постс