Мицрософт доноси Флуент Десигн у Виндовс 10 центар за повратне информације за инсајдере

 Феедбацк Хуб

Чвориште за повратне информације постало је једно одредиште за сваки предлог који корисници желе да пошаљу Мицрософт-у, а данас постаје све бољи за оне који су се определили за програм Виндовс Инсидер.

Мицрософт данас уводи ново ажурирање за Виндовс 10 Феедбацк Хуб са великим побољшањима. Са најновијим ажурирањем за Феедбацк Хуб, Мицрософт додаје компоненте Флуент Десигн-а и исправља неке грешке.

Верзија Феедбацк Хуб-а 1.1805.1731 је доступна за Виндовс инсајдере и уводи нову опцију која вам омогућава да сачувате непотпуну повратну информацију као нацрт тако да можете да је измените касније, а након инсталирања ажурирања, приметићете и промене Флуент Десигн-а .ПС Виндовс Инсидерс, оштрооки корисници Феедбацк Хуб-а почеће да виде како течни елементи дизајна улазе у делове апликације, а још их чека, рекао је Мицрософтов инжењер Девин Синха у твиту.

Вероватно је да ће више побољшања бити имплементирано у верзијама пре јавног објављивања у наредним данима. Можете да преузмете нови центар за повратне информације ако сте уписани у програм Фаст Ринг оф Виндовс Инсидер.

Мицрософт се много клади на Флуент Десигн и то би ускоро могло да промени начин на који Виндовс изгледа. Мицрософт је прошле године најавио пројекат Флуент Десигн, који би требало да значајно побољша Виндовс 10 искуство у наредним годинама. Неколико елемената из Флуент Десигна је спремно за сада, а Мицрософт већ ради на великом ажурирању за свој нови систем језика дизајна.

Такође постоји неколико корисника којима апликације Флуент Десигн изгледају прилично добро. Међутим, очекује се да ће Флуент Десигн добити преобразбу издавањем ажурирања за Виндовс 10 Редстоне 5 у јесен 2018.

Флуент Десигн није ограничен на универзалне апликације, као Мицрософт такође доноси елементе у контекстни мени и други делови оперативног система, као што је Мицрософт Едге адресна трака са ажурирањем за Виндовс 10 Редстоне 5.

Шта мислите о Мицрософтовом Флуент Десигн-у? Јавите нам своје мисли у коментарима испод.

Популар Постс