Мицрософт додаје снимање позива у Скипе на Виндовс 10 и другим платформама

 Скипе лого

Мицрософт је данас најавио да ће Скипе бити ажуриран касније овог месеца како би укључио уграђену функцију снимања позива. Нова функција ће бити заснована на облаку и моћи ћете да приступите снимцима на свим уређајима укључујући Мицрософт Виндовс 10, Андроид, иОС и Мац.

Снимање позива је у потпуности засновано на облаку, а чим почнете да снимате, сви у разговору добијају обавештење да се позив снима, рекао је Мицрософт. Снимци позива комбинују свачији видео, као и све екране који се деле током позива, објашњава компанија.

То значи да ћете моћи да снимите видео или гласовни позив и то је одлична функција за многе кориснике.Тренутно, Скипе нема уграђену функцију снимања позива и корисници су морали да се ослоне на апликације трећих страна да би омогућили снимање позива на Скипе-у. На пример, Еваер је једна од популарних апликација која вам омогућава да снимате видео и/или аудио Скипе позиве на Виндовс уређајима.

Подигните снимке позива на виши ниво помоћу снимања позива. Снимите посебне Скипе позиве са вољеним особама или снимите важне састанке са колегама. Снимање позива је у потпуности засновано на облаку, а чим почнете да снимате, сви у разговору добијају обавештење да се позив снима — тако да нема изненађења. Снимци позива комбинују свачији видео као и све екране који се деле током позива, објашњава Мицрософт.

Вреди напоменути да би снимање аудио и видео разговора без тражења дозволе од друге стране могло бити правно упитно у неким регионима.

Популар Постс