Мицрософт додаје подршку за превлачење и отпуштање Цхроме-у за прилоге из Оутлоок-а

Према најновијим налазима, чини се да Мицрософт ради на неколико нових функција за претраживаче засноване на Цхромиум-у. Крајем прошле недеље, урезивање је открило да Мицрософт помаже Цхромиум прегледачима да у томе подржавају системски стил Виндовс 10 за титлове приказане у видео снимку .

Данас смо још приметили још једно урезивање од Мицрософта инжењер који баца светло на план компаније да дода подршку за превлачење и испуштање за е-пошту и прилоге из Мицрософт Оутлоок-а на Виндовс платформама.

Према обавези, претраживачи засновани на Цхромиум-у као што су Цхроме и нови Едге моћи ће да превлаче поруке е-поште или прилоге е-поште из апликације Оутлоок за Виндовс и да их испусте на веб локацију као што је ОнеДриве или Гоогле Дриве.Корисници би требало да буду у могућности да превлаче поруке е-поште или прилоге е-поште из Оутлоок.еке и испуштају их на веб локацију услуге за хостовање датотека као што је ОнеДриве или Гоогле Дриве, баш као да превлаче датотеке из Филе Екплорер-а, објашњава Мицрософт.

Урезивање такође објашњава да тренутна верзија Мицрософт Едге-а долази са овом функцијом, али не ради у претраживачу заснованом на Цхромиум-у. У овом тренутку, ако покушате да ово репродукујете у прегледачима заснованим на Цхромиум-у, операција испуштања ће бити дозвољена, али се ништа не дешава када се испуштање заиста изврши.

Није познато када ће ова функција доћи до Цхроме-а.

Популар Постс