Мицрософт ће започети тестирање ажурирања за Виндовс 10 априла 2020. са Фаст Ринг Инсидерс

 Виндовс 10 Старт мени

Мицрософт тренутно ради на давању завршних детаља за своје следеће ажурирање функција Виндовс 10 маја 2019. које ће бити објављено крајем маја ове године. Ажурирање оперативног система Виндовс 10 за мај 2019. биће објављено са великим побољшањима менија Старт, Акционог центра, апликације Подешавања и још много тога.

Ажурирање ће такође представити ново искуство Виндовс светле теме, Виндовс Сандбок и неколико других функција. Компанија планира да објави ажурирање за Виндовс 10 у мају 2019. за Релеасе Превиев Ринг већ следеће недеље.

Прстен за преглед издања је последњи прстен у коме се верзије тестирају са Виндовс Инсајдерима пре него што компанија избаци ажурирање широј јавности.Компанија ради на свом следећем ажурирању за Виндовс 10 20Х1 такође познатом као ажурирање за април 2020. Компанија планира да избаци 20Х1 верзије на Фаст Ринг Инсидерс раније него што се очекивало.

Мицрософт тренутно гура верзије ажурирања за април 2020. на Скип Ахеад Ринг и очекује се да ће ускоро спојити и Фаст Ринг и Скип Ахеад прстен. Очекује се да ће се ова промена десити у наредним недељама према Мицрософтовом Брандону ЛеБланцу.

Пошто се ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. ускоро дели у прстену за преглед издања, планирамо да преместимо Виндовс Инсајдере у Фаст прстену унапред на 20Х1. Такође ћемо спојити малу групу инсајдера који су се определили за прескакање назад у Фаст ринг. Тражимо да извршимо ову промену у наредним недељама, објаснио је Брандон ЛеБланц из Мицрософта.

Када се споје и Фаст Ринг и Скип Ахеад Ринг, очекује се да ће верзије Виндовс 10 20Х1 бити прослеђене инсајдерима уписаним у оба круга. То би значило да ће се развој следећег великог ажурирања убрзати и да ће се детаљи о предстојећим функцијама појавити на мрежи.

Популар Постс