Мицрософт ће закачити апликацију Ваш телефон на Виндовс 10 радну површину ради бржег приступа

 Први поглед на апликацију Ваш телефон

Мицрософт ради на апликацији Ваш телефон и доступан је за Виндовс инсајдере у кругу за брзо и прескакање . Апликација Ваш телефон је део плана софтверског гиганта за стварање дубоке синергије између вашег рачунара и ваших иОС или Андроид паметних телефона. Најављена је још у мају 2018. и апликација би требало да синхронизује поруке, недавне фотографије са вашег телефона на рачунар.

Мицрософт је већ потврдио да ће Ваш телефон бити испоручен са надолазећом верзијом оперативног система Виндовс 10 (кодног назива Редстоне 5). За оне који нису упознати, очекује се да ће Виндовс 10 Редстоне 5 добити РТМ статус у септембру, а за општу верзију ће бити објављен у октобру.

У оперативном систему Виндовс 10 Редстоне 5, апликација Ваш телефон омогућава корисницима само да прегледају фотографије сачуване у њиховом телефону на рачунарима. Ваш телефон користи Мицрософт Грапх да учини своју магију. Неће захтевати да ваш Андроид и иОС паметни телефон буде повезан на исту ВиФи мрежу као ваш рачунар, иако може боље да функционише када су сви уређаји на истој мрежи. Апликација Ваш телефон у оперативном систему Виндовс 10

Најновија верзија за преглед Виндовс 10 Редстоне 5 долази са једном важном променом у том погледу. Према евиденцији промена, Мицрософт ће закачити пречицу апликације Ваш телефон на радну површину када надоградите рачунар са било које претходне верзије оперативног система Виндовс 10. Не бисте морали да пролазите кроз листу свих апликација у Старт менију или тастеру Виндовс да бисте пронашли апликацију.

 Апликација Ваш телефон

Долазећи данас за Буилд 17741, додали смо нову улазну тачку у апликацију Ваш телефон. Приметили сте пин на радној површини? Одвешће вас директно у апликацију Ваш телефон – за бржи приступ садржају телефона. Или прођите кроз листу свих апликација у Старт менију или тастером Виндовс и потражите апликацију Ваш телефон. Ви бирате како ћете стићи тамо, само дођите тамо, Мајкрософтова Дона Саркар и Брандон ЛеБланц.

Очекује се да ће радна верзија вашег телефона са могућношћу синхронизације фотографија бити испоручена широј јавности у октобру Виндовс 10 верзија 1809 (Редстоне 5). Мицрософт остаје посвећен концепту вашег телефона и постоји шанса да би у будућности могао да постане основна апликација за Виндовс 10.

Биће велики изазов за Мицрософт да створи велику синергију између Виндовс 10 и мобилних платформи независних произвођача. Компанија ће наставити да улаже у сличне услуге јер не може себи приуштити да не прихвати најпопуларније мобилне платформе.

Популар Постс