Мицрософт ће свој нови Флуент УИ увести у више апликација, укључујући тимове

 Мицрософт Теамс Флуент Десигн

Мицрософт је већ потврдио да ће будуће Оффице апликације укључивати елементе корисничког интерфејса засноване на Флуент Десигн-у, као што су динамички менији, нова шема боја и више вештачке интелигенције.

У новом ажурирању мапе пута, Мицрософт је најавио да такође доноси своје нове боје и иконе у Мицрософт Теамс. Компанија је напоменула да ће почети да поставља нове тамне теме позадинске боје и иконе које ће ускладити кориснички интерфејс Теамс-а са новом визијом дизајна за Мицрософт 365.

Ажурирамо подразумеване и тамне теме позадинске боје и иконе постављене да буду у складу са целокупном визијом дизајна Мицрософт 365, компаније приметио .Мицрософт ће почети да уводи побољшања дизајна за Теамс десктоп клијент у новембру 2020.

Визија дизајна Мицрософт 365 се односи на Флуент Десигн, али Мицрософт каже да ће се више фокусирати на импресивна искуства. Мицрософт такође жели да оде даље од традиционалног приступа Флуент Десигн-а тако што бледи боје бренда из заглавља.

Раније ове године, Мицрософт је појаснио да ће ублажити јарке боје како би се фокусирао на нешто што је мало пригушеније.

Као што смо поменули на почетку, Мицрософт такође ради на адаптивним командама за Оффице апликације са већим нагласком на вештачкој интелигенцији. На пример, очекује се да ће будуће ажурирање за Мицрософт Теамс увести ново искуство претраге које вам може помоћи да брзо откријете своје датотеке.

 Мицрософт Теамс Флуент УИ

Званични концепт Мицрософт Теамс-а

Мицрософт се фокусирао на Систем Флуент Десигн од када је платформа дебитовала у Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле. Можете очекивати да ћете видети више Флуент Десигн-а иу другим Оффице апликацијама, а Теамс би била једна од првих апликација која ће добити нови скуп боја и икона.

Остале апликације ће се, међутим, постепено укључивати. Мицрософт је већ потврдио да ће Екцел, Ворд, ПоверПоинт и друге апликације такође добити побољшања корисничког интерфејса у блиској будућности.

Популар Постс