Мицрософт ће прерадити хардвер и оперативни систем Виндовс 10 уређаја који се може склопити

 Склопиви Виндовс 10 уређај

Прича се да је Мицрософт одбацио Сурфаце Андромеда, амбициозни пројекат компаније чија је сврха да створи нову категорију 2-у-1 и помогне да се Сурфаце бренд прошири у новом правцу. Постоји шанса да је ово одлагање само привремена одлука, јер би компанија ипак могла да лансира уређај следеће године.

Пошто је лансирање одложено барем до пролећа 2019. године, многи су критиковали Мицрософт због одустајања од пројекта који никада није најављен. Мајкрософтова Андромеда има потенцијал да успе, али постоји много разлога који су убедили софтверског гиганта да задржи издавање склопивог уређаја о коме се причало.

Нови извештај тврди да Мицрософт није отказао дуго очекивану и дуго очекивану Андромеду. У извештају се додаје да технолошки гигант са седиштем у Редмонду остаје у потпуности посвећен преклопивом Виндовс 10 и да пројекат остаје ту да остане.Мицрософт га шаље назад у лабораторије да поново раде на софтверу и хардверу. Мицрософт би поново радио на два најважнија аспекта уређаја како би пронашао привлачан разлог.

Мицрософт је планирао да испоручи Андромеду крајем 2018. године, али је готово сигурно да уређај неће стићи ове године. Мицрософт наводно покушава да ревидира софтвер и хардвер пре него што пусти уређај.

Важно је имати на уму да то не значи нужно да Мицрософт жели да напусти Андромеду. У ствари, компанија ће поново радити на хардверу и софтверу док не пронађу праву формулу.

Популар Постс