Мицрософт ће посветити више пажње квалитету ажурирања за Виндовс 10

 Виндовс 10 ажурирања

2018. није била сјајна година за Мицрософт јер је велико ажурирање за Виндовс 10 уведено са неким грешкама. Прошлог месеца Мицрософт је објавио и повукао ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 након што су корисници то пријавили датотеке су биле избрисане током инсталације .

У посту на блогу, Мицрософт је признао да се грешка у ажурирању Виндовс 10 за октобар 2018. никада није требала догодити и компанија је открила да ће радити пажљивије како би осигурала квалитет ажурирања. Мицрософт каже да је посвећен томе да никада не направи исту грешку двапут и да ће цео тим обратити више пажње на квалитет ажурирања.

Тхе Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018. поново се објављује данас , потврдио је Мицрософт у више постова на блогу.Само са Виндовс 10 радимо на испоруци квалитета за преко 700 милиона активних Виндовс 10 уређаја месечно, преко 35 милиона наслова апликација са више од 175 милиона верзија апликација и 16 милиона јединствених комбинација хардвера/драјвера, пише Мајкл Фортин, корпоративни потпредседник Виндовс-а у посту на блогу.

Упркос инциденту са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018, подаци показују да број проблема опада са сваким ажурирањем и Мицрософт каже да ће наставити да обраћа више пажње на квалитет ажурирања које шаље корисницима.

На пример, корисници су били задовољни квалитетом ажурирања за април 2018, према омјеру промотера и клеветника Виндовс 10 ажурирања за април 2018.

Наш циљ је да свима пружимо само најбоља искуства на Виндовс-у и све повратне информације схватамо озбиљно. Посвећени смо учењу из сваке ситуације и ригорозној примени лекција како бисмо побољшали наше производе и транспарентност нашег процеса, напомиње Мицрософт.

Мицрософт каже да ће обезбедити већу транспарентност у раду који обавља на ажурирањима и обавестити купце о важној одлуци коју доноси.

Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018. се постепено уводи и ускоро ћете га добити. Корисницима се препоручује да сачекају обавештење о ажурирању уместо да ручно проверавају ажурирања преко подешавања или алата за креирање медија.

Мицрософт ће наставити да објављује два ажурирања годишње, а следеће велико ажурирање за Виндовс 10 кодног назива 19Х1 требало би да буде у пролеће 2019. Бета тестери (Инсајдери) већ могу да га тестирају у брзим и спорим прстеновима.

Представљање ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018

 Провери ажурирања

Након што је поправио све критичне проблеме у ажурирању, произвођач Виндовса је јуче објавио ажурирање корисницима широм света, али је важно схватити да га сада не добијају сви.

Виндовс 10 верзија 1809 се уводи у фазама и добићете ажурирање само ако су систем и управљачки програми компатибилни. Мицрософт неће поновити исту грешку двапут и да би се осигурало да ажурирање буде беспрекорно, могло би потрајати дуже док верзија 1809 не постане доступна за све системе широм света.

Популар Постс