Мицрософт ће побољшати тамну тему у апликацији Маил анд Цалендар у оперативном систему Виндовс 10

 Апликација Маил у оперативном систему Виндовс 10

Виндовс 10 долази са уграђеним тамним режимом који претвара ваше прозоре и апликације у црне и мења текст у светлију боју. Са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018, Мицрософт је донео мрачну тему у Филе Екплорер и изгледа да компанија ради на побољшању имплементације мрачног режима у једној од својих основних апликација.

Према извештајима, Мицрософт ажурира апликацију Маил анд Цалендар за Виндовс 10 у прстену Фаст анд Скип Ахеад са побољшањима тамне теме. Ово ажурирање чини да се све појављује у тамнијим тоновима и доноси таму у више елемената интерфејса, укључујући тело поруке и композитор.

Ажурирање такође додаје дугме за пребацивање које се налази на врху екрана и омогућава вам брзо пребацивање између светлих и тамних тема. Апликација Маил

Пронаћи ћете прекидач на свим страницама апликације Маил, чак и када састављате поруку, тако да је сада много лакше и брже прелазити између два различита изгледа.

Као што је горе наведено, ажурирање је доступно само за инсајдере и након бета тестирања, промене би ускоро требало да буду представљене свима.

Тамна тема у Виндовс 10

Иако је недавна прича о томе да Андроид добија тамни режим за читав систем, Виндовс 10 већ дуго има ову функцију. У оперативном систему Виндовс 10 можете покренути већину основних апликација у тамној теми.

Ажурирање из октобра 2018. проширило је тамну тему тако да укључује и све делове Филе Екплорер-а и вероватно је да ће будућа издања оперативног система Виндовс 10 побољшати имплементацију тамне теме на платформи.

Да бисте омогућили тамну тему у Виндовс 10 апликацијама, отворите Подешавања > Персонализација > Боје > и додирните облачић поред „Тамно“ под „Изаберите режим апликације“. Слично томе, такође можете омогућити тамну тему у Едге-у из његовог сопственог чворишта за подешавања. У Оффице апликацијама, корисници могу да добију приступ тамној теми тако што ће омогућити опцију Блацк у одељку Персонализујте своју копију Мицрософт Оффице-а.

Док се ажурирање за април 2018. више фокусирало на тамну тему, следеће ажурирање функција које би требало да стигне у априлу 2019. увешће светлу тему. За разлику од мрачне теме, светла тема доноси светлију нијансу свим кључним компонентама укључујући Старт, Таскбар, Ацтион Центер и преласке.

Популар Постс