Мицрософт ће напунити Виндовс 10 ПоверТоис новим менаџером додатака

 Виндовс 10 ПоверТоис

Мицрософт ПоверТоис – колекција корисних алата и услужних програма за Виндовс 10 – ускоро добија још једно велико ажурирање. Према плану пута, Мицрософт ради на новом менаџеру додатака за ПоверТоис Рун, који је покретач апликација и замена за Виндовс Сеарцх.

Мицрософт већ неко време ради на искуству претраживања ПоверТоис Рун и биће боље у следећем издању уз подршку за уграђени менаџер додатака. За оне који нису свесни, ПоверТоис Рун је функција укључена у ПоверТоис и има за циљ да замени Вин+Р пречицу за напредне кориснике.

ПоверТоис Рун са собом доноси лагано искуство претраживања попут Спотлигхт-а које се налази на Мац-у, а такође долази са подршком за „додатке“ да би се омогућила подршка за додатне функције на екрану за претрагу. ПоверТоис Рун

ПоверТоис Покрените екран за претрагу

Мицрософт је сада рад на новом менаџеру додатака који можете користити да брзо побољшате могућности искуства претраживања.

У другом ажурирању, које је тренутно доступно за преузимање, Мицрософт је коначно додао подршку за додатне додатке. Један од нових додатака је 'Регистри плугин', који вам омогућава да тренутно тражите главне кључеве регистратора, као што је приказано на слици испод.

 Претрага регистра

Исто тако, Мицрософт такође уводи додатак под називом „Услуге“.

 ПоверТоис Покрени претрагу

Овај додатак вам омогућава да претражујете, покрећете, заустављате и поново покрећете Виндовс услуге директно са екрана за претрагу ПоверТоис Рун.

Како тестирати нове додатке за ПоверТоис Рун

Да бисте тестирали нови ПоверТоис Рун и његове додатке, једноставно идите на Страница издања Гитхуб-а и преузмите инсталатер.

 ПоверТоис инсталатер

Слика љубазношћу: ГитХуб

Када завршите, пратите упутства на екрану и моћи ћете да приступите новом искуству претраге помоћу пречице на тастатури Алт + Спаце.

Друга побољшања долазе у ПоверТоис

Према плану пута, постоји гомила других побољшања која долазе у Виндовс 10 ПоверТоис . На пример, за ПоверТоис се каже да добија нови алат који ће вам омогућити да налепите текст без форматирања.

Слично томе, још један надолазећи алат ће вам омогућити да снимите екран и направите ГИФ или видео.

Популар Постс