Мицрософт ће дати предност развоју Оффице Мобиле апликација за Виндовс 10

 Ворд Мобиле

Мицрософт ради на више различитих верзија својих Оффице апликација за Виндовс. Мицрософт има УВП верзију Оффице апликација под називом Ворд Мобиле, Екцел Мобиле и ПоверПоинт. Постоји и Вин32 верзија апликације која се редовно ажурира новим функцијама. УВП апликације, с друге стране, ретко добијају ажурирања.

На Игните 2018, Мицрософт је открио да је произвођач софтвера престао да развија нове функције за своју Оффице мобилну апликацију јер жели да се фокусира на развој Вин32 апликације.

Оффице Мобиле за Виндовс 10 је првобитно дизајниран да ради на Виндовс телефонима и таблетима са екраном од 10 инча. Али пошто је Виндовс Пхоне укинут, компанија такође планира да одустане од Оффице Мобиле апликација и концентрише се на Вин32 верзију пакета за продуктивност.У изјави, софтверски гигант је јасно ставио до знања да жели да се фокусира на Вин32 и веб апликације.

Оффице мобилне апликације за Виндовс нису застареле. Али за мобилне уређаје, тренутно дајемо приоритет развоју за иОС и Андроид верзије наших апликација; а на Виндовс-у дајемо приоритет Вин32 и веб верзијама наших апликација, рекао је портпарол Мицрософта у изјави.

Оно што је важније разумети је да је апликација радила и на таблетима, Сурфаце Хуб-у и ХолоЛенс-у.

Популар Постс