Мицрософт брише макету необјављеног корисничког интерфејса оперативног система Виндовс 10 у апликацији Савети

Виндовс 10 десктоп интерфејс је постављен за огромну надоградњу корисничког интерфејса која ће почети да се испоручује корисницима са Виндовс 10 21Х2, иначе познатим као Цобалт упдате. Нови кориснички интерфејс је интерно познат као Валлеи УИ и долазиће са заобљеним угловима, захваљујући имплементацији ВинУИ дизајна.

Тренутни план је да се пусти Ажурирање функције Виндовс 10 21Х1 као још један пакет за омогућавање и добићемо Виндовс 10 верзију 21Х2 у другој половини године са побољшањима корисничког интерфејса.

Из неког мистериозног разлога, Нови модел корисничког интерфејса оперативног система Виндовс 10 појавио се у апликацији Савети компаније прошле седмице. Приказује се у новом заокруженом корисничком интерфејсу оперативног система Виндовс 10 који подсећа на Мицрософт Едге кориснички интерфејс и друге Мицрософт апликације, као што су апликација Калкулатор и Аларми.Током викенда, сви снимци екрана који су представљали нови изглед Виндовс 10 уклоњени су из апликације Савети и замењени снимцима екрана тренутног изгледа. Поред тога, Мицрософт је чак извукао снимке екрана Виндовс 10 траке задатака са заобљеним угловима.

 Виндовс 10 ВиФи заокружен

Овај потез потврђује да је макете заиста креирао Мицрософт, али технолошки гигант још није спреман да разговара о будућим плановима.

Ово није први пут да смо видели снимке екрана како би будућност могла изгледати за Виндовс 10. Корисничко сучеље оперативног система неће изгледати радикално другачије следеће године, али ће се целокупни интерфејс значајно променити са заобљеним угловима и додир Флуент Десигн.

 Виндовс Упдате заокружен кориснички интерфејс

На пример, као што можете видети на горњем снимку екрана, апликација Виндовс Сеттингс би имала користи од заобљених ивица. Прозор саме апликације ће изгледати другачије, а Мицрософт ће приказати више информација у оквиру Цхецк фор упдатес.

 Трака задатака заобљени углови Важно је схватити да ови снимци екрана не значе нужно да ће Виндовс 10 изгледати овако. Више промена би се могло поново појавити у предстојећем ажурирању апликације Мицрософт савети.

Такође је вредно напоменути да Мицрософт ће ребрендирати апликацију Типс у Леарнинг Хуб са Виндовс 10Кс и Леарнинг Хуб ће постати почетничко одредиште на једном месту за савете и трикове.

Популар Постс