Мицрософт блокира ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. за неке уређаје

 Виндовс 10 октобар 2018 ажурирање радне површине

Ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. ће почети да се примењује на компатибилне уређаје крајем маја 2019. Виндовс 10 верзија 1903 је тренутно доступна само Виндовс инсајдерима, али је ажурирање за Виндовс 10 сада блокирано да се инсталира на системима са одређеним конфигурацијама.

У ан ажуриран пост на блогу , Мицрософт је тихо поделио листу тренутних блокова надоградње за Виндовс 10 ажурирање за мај 2019. Најмање три сета уређаја могу бити погођена током инсталације због блокаде.

Тренутно је ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. блокирано под следећим условима:Спољни УСБ уређај или СД меморијска картица

Мицрософт каже да не можете да надоградите на Виндовс 10 Маи 2019 Упдате ако ваша компанија користи УСБ уређај за складиштење или СД меморијску картицу, али постоји једноставно решење за решавање овог проблема. Мицрософт је саветовао кориснике да уклоне све спољне УСБ уређаје за складиштење и/или СД меморијске картице како би започели процес инсталације надоградње.

Старије верзије софтвера против варања

Ако имате старије верзије софтвера против варања који долази у пакету са многим популарним играма, можда нећете моћи да инсталирате ажурирање за Виндовс 10 маја 2019. Мицрософт је открио грешку у којој старије верзије софтвера против варања могу да доведу до отказивања рачунара Виндовс 10 Маи 2019 Упдате.

Већина игара је већ ажурирана исправком за грешку и Мицрософт активно ради са погођеним партнерима.

Ако је ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. блокирано за вас, уверите се да користите најновију верзију својих игара.

Преусмерене познате фасцикле

Мицрософт је такође блокирао инсталирање ажурирања за Виндовс 10 маја 2019. на уређајима са било којим познатим фасциклама или се празна фасцикла са истим именом креира у вашем %усерпрофиле% директоријуму када ажурирате.

Очекује се да ће Мицрософт решити све ове блокаде пре ширег увођења крајем маја, али уверите се да испуњавате горенаведене захтеве ако је ажурирање блокирано на вашем уређају.

Популар Постс