Мицрософт би ускоро могао да најави велику реконструкцију Виндовс 10

 Нови тизер за Виндовс 10

За Мицрософт, 2020. је била у вези са тимовима, Оффице 365 и новим Сурфаце производима као што су Сурфаце Лаптоп Го . Виндовс је имао још једну досадну годину и два ажурирања функција у 2020. фокусирана на закрпе грешака и мањих функција. Међутим, 2021. године постоји више разлога да будете узбуђени због будућности Виндовс-а.

Према разним извештајима, Речено је да Мицрософт ради на ажурирању за Виндовс 10 Сун Валлеи , подршка за Виндовс 10Кс, Цлоуд ПЦ и изворне Андроид апликације.

У 2021. Мицрософт је планирање одржавати посебне догађаје како би истакли предстојећа побољшања пословних производа, игара, безбедности и Виндовс-а. Први специјални догађај је 4. фебруара и извршни директор Сатиа Надела ће говорити о будућности Мицрософт 365.Након Оффице 365 догађаја, Мицрософт такође планира догађаје фокусиране на потрошачке производе, као што су Виндовс и Гаминг.

 Старт Мену Очекује се да ће се догађај у потпуности фокусирати на „Виндовс“ касније ове године. У време догађаја, проћи ће скоро читава година откако је Мицрософт показао све функције које су намењене корисницима за Виндовс – и три године од великог ажурирања за креаторе.

Твит од Мајкрософта не додаје ништа више о чему бисмо могли да спекулишемо, али тајминг не може бити бољи. Судећи искључиво по броју цурења информација и пописа послова који су примећени на мрежи, крајње је време да компанија разговара о будућим плановима.

 Виндовс 10 апликације

Ако будемо имали среће, ажурирање за Виндовс 10 Сун Валлеи би такође могло бити задиркивано у наредних неколико месеци. Затим, постоји могућност да се дуго прича о пројекту Латте, који има за циљ да донесе Андроид апликације на Виндовс 10.

Поред ова два ажурирања о којима се причало, Мицрософт такође планира да разговара о будућности Виндовс 10Кс и како планира да се такмичи са Цхромебоок-ом попут Цхромебоок-а у одељку за образовање.

Имајте на уму да Мицрософт тек треба да објави Виндовс и друге посебне догађаје, али су вишеструка саопштења наводно заказана за 2021.

Популар Постс