Мицрософт ажурира УВП Филе Екплорер новим функцијама док се припрема за Виндовс Цоре ОС

 УВП Филе Екплорер

Мицрософт никада није јавно потврдио да компанија ради на томе Виндовс Цоре ОС али није тајна да софтверски гигант надограђује апликације и друге делове Виндовс 10 оперативних система како би били модернији и прилагодљивији.

Мицрософт је тихо ажурирао скривени УВП Филе Екплорер у Виндовс 10 верзији 1809 (Редстоне 5) новим функцијама и другим побољшањима. Извори упознати са развојем тврде да Мицрософт и даље ради на УВП Филе Екплорер-у док произвођач софтвера припрема апликације и услуге за Виндовс Цоре ОС.

За оне који нису упознати, Виндовс Цоре ОС је кодно име Мицрософтове надолазеће модуларне платформе и требало би да напаја више фактора облика укључујући таблете, уређаје са два екрана, десктопе и уређаје са великим екраном. УВП Филе Екплорер лево окно

УВП Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10 Редстоне 5 долази са следећим карактеристикама:

  • Мени десним кликом је ажуриран новом опцијом сечења и приметним променама Флуент Десигн-а.
  • Сада можете превлачити и испуштати датотеке између фасцикли и диск јединица.
  • Можете да кликнете десним тастером миша на било коју слику да бисте је поставили као позадину радне површине
  • Мицрософт је померио траку са алаткама са дна екрана на врх ради боље приступачности.

УВП Филе Екплорер има смисла на Виндовс Цоре ОС-у

У извештају се наводи да Мицрософт интерно развија УВП Филе Екплорер за Виндовс Цоре ОС о коме се причало. УВП Филе Екплорер је лаган и захтева мање ресурса, а развој је намењен за Виндовс Цоре ОС, а не за тренутну Виндовс 10 платформу.

Уређаји као што су Андромеда са двоструким екраном о којима се причало и таблети имали би користи од смањене верзије менаџера датотека.

Популар Постс