Мицрософт ажурира стару Скипе апликацију на Виндовс-у новим интерфејсом

 Скипе за Виндовс

Мицрософт је недавно најавио велико ажурирање за Скипе УВП апликацију на Виндовс 10, доносећи нове функције и побољшања. Мицрософт је данас у блог посту објавио да стари класични Скипе такође добија ново ажурирање са сличним променама и побољшаним интерфејсом.

Ако још увек користите класичну Скипе десктоп апликацију на свом Виндовс рачунару, можда бисте желели да преузмете ово ажурирање јер доноси нови интерфејс. Међутим, вреди напоменути да ће старија верзија Скипе-а престати да ради на Виндовс уређајима.

Данас Мицрософт уводи нову верзију Скипе-а (в8) свим корисницима десктопа, а старије верзије више неће радити након 1. септембра.Подстичемо све да сада надограде како би избегли било какве непријатности јер ће само Скипе верзија 8.0 радити након 1. септембра 2018, објашњава Мицрософт у посту на блогу.

Ова нова верзија Скипе-а за Виндовс 10 долази са неколико нових функција као што су реакције на поруке, нова галерија медија за ћаскање и друге промене ће стићи у блиској будућности. Иако ће већина измена побољшати корисничко искуство, нажалост, модерна верзија је изгубила подршку за старе функције. На пример, нећете моћи да отварате разговоре у одвојеним прозорима.

Популар Постс