Мицрософт ажурира Оутлоок на Андроид новом функцијом

 Оутлоок за Андроид

Мицрософт је избацио ново ажурирање за своју Андроид верзију Оутлоок-а. Ажурирање не доноси превише промена, али додаје нову корисну функцију. Нова функција вам у основи омогућава снимање и слање слика докумената и табли.

Најновија верзија Мицрософт Оутлоок-а за Андроид је 2.2.181 и омогућава снимање и слање слика докумената и табли заједно са фотографијама, директно у вашој поруци. Мицрософт каже да ажурирање такође долази са општим побољшањима перформанси и исправкама грешака.

Сва наша недељна ажурирања такође укључују побољшања перформанси и исправке грешака како би Оутлоок био бољи за вас, објашњава Мицрософт у званичном дневнику промена објављеном у Гоогле Плаи продавници.Претходно ажурирање донело је нову функцију која омогућава корисницима да управљају како и када желе да сачувају слике које добију у својим сандучићима. Функцији се може приступити у менију Подешавања и наћи ћете прекидач за омогућавање или блокирање преузимања спољних слика.

Мицрософт је недавно почео да додаје нове функције мобилној апликацији Оутлоок. Још у јуну, Мицрософт Оутлоок за Андроид је ажуриран новом функцијом за уштеду података која је корисницима омогућила да ограниче планове за пренос података. Ажурирано је додало поставку у Оутлоок-у која је помогла корисницима да онемогуће аутоматско преузимање слика када су везе са ограниченим бројем.

Претплатници на Оффице 365 такође добијају нове функције за Оутлоок

У другим вестима, ако сте претплатник на Оффице 365, редовно добијате нове и побољшане функције за апликације као што је Оутлоок. Мицрософт каже да претплатници на Оффице 365 сада могу да бришу контакте у Оутлоок-у за Андроид.

Ажурирање вам такође омогућава да укључите функцију Не ометај у Оутлоок-у. Можете ограничити сметње и фокусирати се на оно што је важно, објашњава компанија. Мицрософт каже да можете да искључите обавештења путем е-поште и то је корисна функција када присуствујете састанку.

Ограничите ометања и фокусирајте се на оно што је важно. На пример, искључите обавештења путем е-поште када присуствујете састанку да бисте могли да посветите пуну пажњу информацијама које се деле и дискусији, објашњава Мицрософт.

Популар Постс