Мицрософт ажурира апликацију СМС Организер за Андроид у Индији са побољшањима

 Мицрософт СМС Организер

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је данас објавио ново ажурирање за своју апликацију СМС Организер за Андроид кориснике. Ажурирање је гурнуло апликацију на нову верзију 1.1.86. Апликација СМС Организер је апликација која организује СМС пријемно сандуче у различите категорије попут Личне, Трансакционе и Промотивне категорије. Тренутно апликација ради само у Индији.

Најновије ажурирање долази са исправкама за проблем који су пријавили корисници у Гоогле Плаи продавници.Мицрософт је коначно саслушао кориснике и ажурирао апликацију СМС Организер са најпотребнијим исправкама. Најновије ажурирање долази са исправкама за прилагођену мелодију звона на Андроиду 8.0/8.1.

Неки корисници Андроида жалили су се да не могу да копирају делимични текст из СМС-а, а овај проблем је сада решио Мицрософт најновијим ажурирањем. Компанија је такође побољшала функцију групних порука за изворне апликације осим побољшања корисничког искуства у најновијој верзији.

Званичан дневник промена можете пронаћи испод:

  • Поправка за прилагођену мелодију звона на 8.0/8.1.
  • Могућност копирања делимичног текста из СМС-а.
  • Побољшано руковање групним порукама за изворне апликације
  • Побољшање корисничког искуства са повратним информацијама,
  • Исправите да се име контакта не појављује у разговору.
  • Исправка обавештења за долазни СМС.
  • Исправка групних обавештења.

Имена контаката за неке кориснике нису се појављивала током разговора, овај проблем је коначно решен у последњем ажурирању. Ово је била једна од најтраженијих поправки од стране корисника.

Корисници Андроид-а су се такође жалили да не могу да добију обавештење за било који долазни СМС у апликацији Организатор, што је довело до тога да су пропустили важне поруке. Мицрософт је коначно саслушао повратне информације и компанија је решила овај проблем.

На крају, али не и најмање важно, компанија је такође решила проблем са обавештењем групе.

Различите категорије помажу корисницима да не пропусте ниједну важну поруку која се појављује у пријемном сандучету. СМС Организер је бесплатна апликација и можете је преузети са Гоогле Плаи продавнице. Може да замени вашу подразумевану СМС апликацију апликацијом СМС Организер.

Ако користите апликацију СМС Организер на Андроид-у, најновије ажурирање је тренутно активно и може се преузети из Гоогле Плаи продавнице.

Популар Постс