Мицрософт ажурира апликацију Маил & Цалендар на Виндовс 10 новом функцијом

 Апликација Виндовс 10 Маил анд Цалендар

Мицрософт је управо објавио ново ажурирање за апликацију Виндовс 10 Маил и уводи нову функцију испод опције окна за читање. Ова верзија апликације Виндовс 10 Маил је објављена за кориснике који су претплаћени на програм Виндовс Инсидер и данас је можете преузети на својој машини која није Инсајдер.

Верзија апликације Виндовс 10 Маил је 16005.10228.20127.0 и долази са додатним опцијама за руковање спољним садржајем у имејловима. Ово ажурирање је донело већу контролу над начином на који апликација преузима спољни садржај и сада можете да конфигуришете апликацију да блокира или дозволи преузимање спољних слика.

Ова опција се може наћи у Подешавања > Окно за читање. Пронаћи ћете две нове опције под окном за читање -> Екстерни садржај. Прва опција је Аутоматски преузми спољне слике и формат стила осим С/МИМИ поште, а друга је Аутоматски преузми спољне слике и формате стилова за С/МИМЕ пошту. Спољни контекст у апликацији Маил

Такође укључује побољшања и побољшања перформанси ради побољшања укупног корисничког искуства. Ова функција је већ дуже време доступна на неким рачунарима са оперативним системом Виндовс 10 и Мицрософт сада уводи овај додатак већем броју корисника.

Мицрософт каже да блокирање слика може да вам помогне да заштитите рачунар и да је Маил клијент спреман да блокира аутоматско преузимање слика са интернета. Ово ће вам помоћи да избегнете гледање потенцијално увредљивог материјала, заштитите од злонамерног кода, да не оштетите податке на вашем рачунару и ако сте на вези са ниским пропусним опсегом, ово може да сачува ваше податке.

Популар Постс