Мицрософт ажурира апликацију Камера на Виндовс 10 новим функцијама за инсајдере

 Бесплатно преузимање Цхуви СурБоок Мини Цамера

Мицрософт данас уводи ново ажурирање за апликацију Виндовс камера на Виндовс 10 уређајима са две нове функције и побољшања. Ажурирање повећава верзију апликације на 2018.426.70.0 и можете је преузети ако сте пријављени у програм Виндовс Инсидер.

Није велико ажурирање, али долази са две корисне функције. Можете да држите дугме камере да бисте снимили фотографију, као и да ротирате угао камере пре снимања фотографије. Остале промене су опште исправке грешака и побољшања перформанси.

Као што је горе напоменуто, ажурирање се покреће за Виндовс инсајдере у прстену за брзи, прескочи унапред и издање.Мицрософт је јуче објавио сет ажурирања за бројне основне Виндовс 10 апликације, уводећи Флуент Десигн фацелифт и друге промене. Приметили смо да су и друге Виндовс 10 апликације, као што су Време, Спорт и Новац, такође побољшане са Флуент Десигн-ом.

Апликација Виндовс Цамера већ долази са Флуент Десигн-ом, а шири се и на друге делове оперативних система. На пример, апликација Време има акрил на бочној траци иу светлим и у тамним темама. Исте визуелне промене су приметне и на другим МСН апликацијама, и то доводи апликације у линију са другим ажурираним апликацијама прве стране у оперативном систему Виндовс 10.

Ако сте део програма Виндовс Инсидер, можете одмах да преузмете ажурирану Виндовс камеру из Мицрософт продавнице.

Популар Постс