Мицрософт ажурира апликацију Цортана Девице Сетуп са подршком за Сурфаце Хеадпхонес

 Подешавање уређаја Цортана

У 2017. години, Мицрософт је покренуо апликацију Цортана Девице Сетуп која омогућава корисницима да конфигуришу уређаје попут Харман Кардон Инвоке звучника са Виндовс 10 рачунарима. Крајем прошле недеље, изгледа да је Мицрософт тихо ажурирао апликацију Цортана Девице Сетуп са подршком за Сурфаце Хеадпхонес.

Страница Мицрософт Сторе-а каже да апликација ради са уређајима који подржавају Цортана, укључујући Сурфаце Хеадпхонес и Харман Кардон Инвоке.

Приметили смо да је Мицрософт документ подршке за Сурфаце Хеадпхонес је ажуриран 11. јануара 2019. да би се истакла интеграција апликације Цортана Девице Сетуп. У документу се наводи да корисници могу да преузму апликацију из Мицрософт продавнице да би променили језик, конфигурисали еквилајзер и одржавали слушалице ажурним.Апликација би вам такође омогућила да пронађете серијски број и такође можете приступити листи уређаја који су упарени да раде са вашим слушалицама.

 Апликација Сурфаце Хеадпхонес

Да бисте заједно користили Сурфаце слушалице и Цортана Девице Сетуп, преузмите апликацију из продавнице и пратите упутства. Можете да проверите језик који се користи на вашим Сурфаце слушалицама у одељку Преференцес у апликацији. Мицрософт каже да је потребно неколико минута за преузимање и инсталирање изабраног језика.

Ако сте заинтересовани, можете преузети ажурирану апликацију Цортана Девице Сетуп из Мицрософт Сторе-а овде .

Сурфаце Хеадпхонес

Представљене још у октобру 2018. године, Сурфаце слушалице су нови додатак Мицрософтовој линији хардвера. Слушалице покреће Мицрософтов дигитални асистент Цортана, а уређај долази са подесивом технологијом за поништавање буке.

 Сурфаце Хеадпхоне

Мицрософтове Сурфаце слушалице доступне су за наручивање у Сједињеним Државама и Уједињеном Краљевству. Пар слушалица се може наручити за 350 долара преко Мицрософт Сторе-а, и то је пристојна цена, с обзиром на то шта имају у понуди.

Сурфаце слушалице које подржава Цортана дизајниране су да обезбеде до 15 сати трајања батерије и раде преко Блуетоотх-а. Компанија каже да се слушалице могу потпуно напунити за мање од 2 сата.

Важно је напоменути да су Сурфаце слушалице компатибилне са Виндовс 10, иОС и Андроид уређајима, али можете их користити са другим уређајима преко Блуетоотх везе.

Популар Постс