Мицрософт апликације за Андроид ажуриране уз подршку за апликацију Виндовс 10 Ваш телефон

 Мицрософт апликације са вашим телефоном

Пре неког времена, Мицрософт је направио апликацију која окупља све апликације које је направио под једним кровом. Под називом Мицрософт Аппс, то је апликација која корисницима олакшава праћење свих апликација које је направила компанија. То је одличан алат за откривање неке нове апликације за коју нисте знали да постоји.

Мицрософт је тихо избацио ново ажурирање за Мицрософт апликације у Гоогле Плаи продавници за Андроид уређаје. Ажуриране Мицрософт апликације вам омогућавају да синхронизујете телефон са Виндовс 10 рачунаром који користи најновију инсајдерску верзију.

Синхронизујте фотографије са телефона на рачунар (само за Виндовс инсајдере), пише у дневнику ажурирања.Испробајте нову апликацију Ваш телефон на рачунару да бисте брзо приступили најновијим фотографијама са свог телефона, банеру под називом Да ли сте Виндовс инсајдер? чита. Да бисте синхронизовали телефон и рачунар, потребно је да:

Вреди напоменути да се апликација Ваш телефон за Виндовс 10 још увек појављује на Виндовс Инсидер-у и интеграција може, али не мора да функционише.

Можете преузети Мицрософт Аппс са овде .

Популар Постс