Мени историје Мицрософт Едге-а је нова функција коју нећете наћи у Цхроме-у

Најновије ажурирање за Мицрософт Едге долази са повратком две омиљене функције – синхронизације историје и новог менија историје из застарелог Мицрософт Едге-а. Мицрософт ради на новом искуству менија историје, али ова функција још није уведена за опште кориснике.

Изгледа да Мицрософт планира да врати Хуб искуство застарелог Едге претраживача у Цхромиум Едге. Са најновијим ажурирањем Цхромиум Едге-а, Мицрософт додаје мени Историја на траку са алаткама одмах поред ваших колекција. Ово ће вам омогућити да брзо приступите историји прегледања са тренутних и синхронизованих уређаја.

Ново чвориште историје подељено је у три категорије – Све, Недавно затворено и Картице са других уређаја. Мени историје ивице

Док вам картица „Све“ омогућава приступ историји прегледања, нова картица „Недавно затворено“ вам омогућава да се брзо вратите на сајтове које сте претходно посетили или на картице које сте недавно затворили.

Функција менија историје такође вам омогућава да приступите картицама које сте отворили у Мицрософт Едге-у за мацОС, Андроид, иОС, Линук и Виндовс.

Поред тога, Мицрософт Едге вам сада омогућава да вратите чак 25 картица и прозора из ваше последње сесије. Ако случајно затворите прегледач, сада можете да наставите са радом и одмах вратите најмање 25 картица користећи Мицрософт Едге.

Ево комплетног дневника промена:

  • Нови кориснички интерфејс менија Историја.
  • Синхронизујте историју и отворите картице на свим уређајима.
  • Омогућава вам да додате мени историје на траку са алаткама.
  • Отворите 25 недавно затворених картица и наставите са радом.
  • Погледајте своју историју, недавно затворене картице и картице са других уређаја у новом чворишту.

Као што смо поменули горе, Мицрософт коначно покреће подршку за синхронизацију историје за Едге да синхронизује историју прегледања на свим вашим уређајима

Подршка за синхронизацију историје Мицрософт Едге још увек није омогућена у свим регионима, али технолошки гигант каже да ће почети да се примењује за све у наредним недељама.

На основу повратних информација корисника, Мицрософт је такође омогућио подршку за нове функције за више задатака у Цхромиум Едге-у . Ове функције су тренутно доступне само за Едге Дев и Едге Цанари.

Популар Постс