Мапа пута открива нове функције које долазе у Мицрософт Едге

 Мицрософт ивица

Мицрософт Едге претраживач, који је сада заснован на Цхромиум-у отвореног кода, добиће нове функције касније ове године. Према плану пута, Мицрософт ради на а ново искуство менија фаворита где можете почети да куцате да бисте одмах претражили своје фаворите. Поред новог менија фаворита, Цхроме-ов мени проширења такође долази у Едге претраживач.

Једна од узбудљивих функција која долази у следећем Мицрософт Едге ажурирању је нови систем за приказивање фонтова, који има за циљ да побољша јасноћу и смањи замућеност.

За пословне кориснике, Мицрософт планира да интегрише Апплицатион Гуард са МДАТП, што би требало да омогући администраторима да прате активности претњи.Ево листе других функција које долазе са Едге 90:

  • Нова функција која осигурава да се колачићи не користе поново са уређаја који није уређај на коме су првобитно постављени.
  • Лакше и доследније искуство избора текста у ПДФ документима.
  • Побољшања аутофила: Мицрософт Едге ће коначно запамтити ваш датум рођења, који можете да мењате и управљате у било ком тренутку у подешавањима профила.
  • Режим програмера: Ажурирање ће искључити упозорење Онемогући проширења режима програмера, које се појављује на траци са алаткама.

Чини се да за читач ПДФ-а, Мицрософт такође тестира нову функцију која ће вам омогућити да одштампате тренутну страницу тако што ћете изабрати опцију „Тренутна страница“ у оквиру дијалога за штампање.

Још једна функција ће вам омогућити да брзо претражујете и убацујете своје податке у обрасце који обично немају аутоматско попуњавање. То значи да коначно можете експлицитно да тражите своје информације и одмах преузмете те податке у обрасцима.

Ова најава плана пута долази након што је компанија почела са увођењем ажурирања Мицрософт Едге 89 са подршком за експерименталне вертикалне картице и картице за спавање. Едге 89 је такође укључивао побољшања за безбедност, перформансе и приватност.

Ако сте заинтересовани, требало би да будете у могућности да тестирате друге предстојеће функције преузимањем Едге Цанари верзија.

Популар Постс