Лумиа Виндовс телефон може лако да носи пуни Виндовс РТ чак и данас

 Виндовс РТ

Гледајући садашњи сценарио, веома је тешко заронити дубоко у Мицрософтову мобилну стратегију. Да будемо прецизни, Мицрософт нема никакву мобилну стратегију осим пуштања својих услуга на друге платформе. У свету растуће потражње за мобилношћу са одличним услугама, Мицрософт је подбацио. Упркос ограничењима Виндовс телефона, Лумиа је увек имала поприлично учешће у потрошачком простору.

Док се остатак света креће са својим потресним Андроид и иОС уређајима, уређаји као што су Лумиа 830, 930 и 640 су и даље прилично релевантни што се тиче снаге. Неки програмери су успешно разбили пројекат у којем су успели да успешно инсталирају Виндовс РТ и Виндовс 10 (АРМ верзија) на Лумиа-и . Вест вам можда није нова јер смо већ показали неке доказе о њеној аутентичности. Програмери су овај пут подигли тај пројекат на виши ниво и сада тврде да он заправо прилично стабилан може са лакоћом да обавља свакодневне задатке. Међутим, програмери су такође јасно ставили до знања да оријентација екрана можда неће функционисати савршено за потрошаче, али за остатак општег потрошача ће само обавити свој посао.

Програмери су радили на овом пројекту већ неколико месеци и он се коначно претвара у стварност њихове жеље. Биће занимљиво видети број људи који се придружују групи са својим постојећим Лумиа уређајима (830, 930, 640).Мајкрософтово дубоко уроњење у АРМ и зашто је овај пројекат добра ствар за компанију

Андромеда, Виндовс 10 на АРМ-у, ЦСХЕЛЛ, Оне-цоре су термин који вам је већ познат ако пратите Мицрософт. Компанија је много инвестирала у АРМ и неки од резултата су данас пред нама, на пример Виндовс 10 на АРМ-у. Све ово звучи сјајно и добро за будућност компаније, али остале људе једноставно није брига или збуњују да ли уопште желе такве ствари.

Демократизација било које технологије је важна како би се постигла максимална база купаца. Да би то урадио, Мицрософт треба да образује не само нас технолошке ентузијасте већ и цео свет. Људи би требало да имају прави разлог за улагање у целуларне рачунаре. Овакви пројекти ће помоћи потрошачима да се навикну на то како би могли лако да одбаце своје правоугаоне гаџете који су намењени само за обављање лаких рачунарских радова када за то дође време.

Популар Постс