Линија Мицрософт Сурфаце Лаптоп 4 може укључивати више АМД опција

Верује се да Мицрософт ради на два нова Сурфаце производа – Сурфаце Про 8 и Сурфаце Лаптоп 4. Док се очекује да ће Сурфаце Про 8 користити Интел Тигер Лаке ЦПУ, Сурфаце Лаптоп 4 би могао бити понуђен са више АМД опција 2021. године.

Мицрософт Сурфаце Лаптоп 3 је био први производ који је имао АМД-ове модификоване верзије Ризен 7 3700У и Ризен 5 3500У. Мицрософт је поново одлучио да иде са АМД-ом и такође је радио са произвођачем чипова на додатној оптимизацији Сурфаце фирмвера.

Спецификације Сурфацес Лаптоп 4 остају мистерија и извештаји сугеришу да ће и Интел и АМД ЦПУ опције бити поново понуђене. Међутим, лаптоп следеће генерације ће увести једну промену у тренутној инкарнацији нотебоок-а.Према изворима, 13,5-инчна варијанта уређаја ће такође укључивати АМД чипове. У тренутној генерацији, АМД опције се нуде само са 15-инчним моделом. Мицрософт је наводно тестирао 13,5-инчну варијанту уређаја са непознатим АМД чиповима.

Иако надоградња од 13,5 инча још није потврђена, нови Сурфаце Лаптоп са АМД-ом је свакако на путу.

Функције Сурфаце Лаптоп 4

  • 1 УСБ-Ц, 1 УСБ-А и 1 прикључак за Сурфаце Цоннецт.
  • Тигер Лаке ЦПУ и Мицрософт Едитион АМД чипови.
  • До 32ГБ РАМ-а и 1ТБ ССД меморије.
  • Нова варијанта Ице Блуе боје.

Према бенцхмарк-у уоченом у децембру 2019. године, Сурфаце Лаптоп 4 ће користити још један „Сурфаце Ризен Едитион процесор“, који би могао бити заснован на линији Ризен-а.

Други бенцхмарк сугерише да технолошки гигант тестира непознати Сурфаце производ са АМД Реноир ЦПУ-има и много вишим укупним резултатима, што сугерише да је Сурфаце Лаптоп са процесорима за лаптопове серије Ризен 4000 на видику.

 Сурфаце Лаптоп Реноир

Биће занимљиво видети да ли компанија спрема нека изненађења за лаптоп или ће користити исте Ризен ЦПУ са додатним оптимизацијама.

Иако би нови Мицрософт уређај могао бити најављен у јануару, неће бити испоручен најмање до марта.

Популар Постс