ЛГ би могао да ради на 17-инчном лаганом Виндовс 10 лаптопу

 ЛГ Грам

Чини се да ЛГ ради на другој варијанти ултрабоок серије Грам која би могла бити представљена следеће године. Оно што чини ЛП Грам линију посебном је, наравно, њихова тежина. Они су заправо неки од најлакших и најтањих Виндовс 10 преносних рачунара са моћним перформансама.

ЛГ наводно ради на новој варијанти Грам ултрабоок-а и може доћи са великим екраном од 17 инча. Различити модели ЛГ Грам са екраном од 17 инча су били примећено на ФЦЦ и иако нема додатних детаља на ФЦЦ листи, вероватно је да би ЛГ Грам 17 могао бити мало тежи од осталих чланова ЛГ Грам породице.

Постоје пријаве за више ЛГ Грам лаптопова са екраном од 17 инча. Овај уређај ће вероватно имати екран од 17 инча јер два броја на почетку означавају величину екрана. На пример, модели од 15 инча имали су бројеве модела који почињу са бројем 15.Према ФЦЦ документацији, ЛГ-ов 17З990 би могао да понуди исти низ портова. Ово укључује три УСБ порта пуне величине, УСБ Типе-Ц слот, један ХДМИ, један мицроСД, а уређај ће такође задржати прикључак за слушалице.

 ЛГ Грам 17 ФЦЦ

ЛГ Грам 17 такође може имати Етхернет адаптер, а наравно, стандардне бежичне везе 802.11ац ВиФи или Блуетоотх могућности ће такође бити укључене.

Постоји много ОЕМ произвођача који производе лаптопове са великим екраном од 17 инча. Док већина људи ових дана преферира мање лаптопове са великим фокусом на преносивост и мобилност, доста гејмера је заинтересовано за лаптопове са великим екранима јер такви уређаји очигледно нуде боље искуство играња.

Грам линија из ЛГ-а је виђена као конкурент Аппле МацБоок Аир-у. Дизајн танких оквира, велики екран у компактном кућишту изгледају врхунско. У овом тренутку, ЛГ нуди Грам са 13,3-инчним, 14-инчним и 15,6-инчним.

Линија ЛГ Граб 2019 ће такође укључивати варијанте са мањом величином екрана, бољом резервном батеријом, надограђеним хардвером и подешавањима дизајна. ЛГ би могао да представи следећу генерацију Грам линије на ЦЕС 2019 са најновијим Интеловим процесорима и побољшаним опцијама за складиштење ССД-а.

Популар Постс