Ксбок Оне има проблем са црним екраном, Мицрософт потврђује нестанак Ксбок Ливе-а

 Ксбок Оне Кс

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Ажурирање: Мицрософт је управо потврдио да су Ксбок Оне услуге враћене. Ако и даље имате проблема, требало би да поново покренете систем. Оригинална прича следи у наставку.

Корисници пријављују да су њихове Ксбок Оне конзоле заглављене на црном екрану и да се многи играчи такође суочавају са проблемима приликом повезивања на Ксбок Ливе. Званична Мицрософт-ова Ксбок страница са статусом потврђује да постоје проблеми који утичу на Ксбок Ливе 30. јануара 2019.Ово укључује мистериозни црни екран који се појављује када играчи укључе своје конзоле, спречавајући конзоле да раде са основним компонентама као што су менији и игре. У већини случајева, корисници не могу да се покрену са менија и приступе садржају.

Свесни смо извештаја о покретању Ксбок Оне конзоле, ажурирању наслова и грешкама при пријављивању. Обавештаваћемо све када будемо имали више информација које треба да поделимо, потврдила је компанија прекид рада преко свог Твиттер-а.

Нажалост, Ксбок Оне статусна страница је такође тренутно покварена. У другом твиту, Мицрософт је потврдио да корисници могу наићи на проблеме када покушавају да погледају страницу са статусом. Компанија је свесна проблема и Ксбок тим активно истражује нестанак странице са статусом.

Мицрософт је потврдио да су све Ксбок Оне конзоле погођене данашњим проблемима и да компанија примењује исправку. Чини се да је произвођач софтвера данас направио промене у својим Ксбок услугама које су поквариле конзоле.

У најновијем ажурирању, компанија је открила да је тим идентификовао узрок пријављених проблема и да их сада наставља решавати.

Проблем са црним почетним екраном Ксбок Оне

Више корисника на Твиттеру је приметило да њихова Ксбок Оне конзола не приказује ништа и да је заглављена на црном почетном екрану. Други корисник напомиње да могу да притисну почетну страницу да би отворили бочни мени, али не могу да приступе ниједном садржају.

Други корисник је потврдио да Кс мени ради, али конзола не успева да учита подешавања или други садржај. Уређај такође не прима податке од контролера у неким случајевима.

Корисници Ксбок Оне – идентификовали смо услугу која узрокује црне екране и радимо на поништавању промене услуге – будите стрпљиви, пише шеф програма Ксбок Инсидер, Бред Розети у твиту.

Како да решите проблем са црним екраном Ксбок Оне

Чини се да можете поправити свој Ксбок Оне поновним покретањем конзоле. Да бисте искључили Ксбок Оне конзолу, притисните дугме Ксбок на око 10 секунди док се потпуно не искључи.

Ксбок Ливе не ради 30. јануара 2019

Као што је горе наведено, Ксбок Ливе услуга такође остаје ван мреже данас и компанија је упозната са извештајима.

Мицрософт је већ идентификовао случај квара и вероватно ће се решити раније него што се очекивало.

Ажурирамо ову страницу кад год су доступне додатне информације, па се поново пријавите за више информација овде или са Ксбок статусне странице.

Популар Постс