Ксбок Ливе поново не ради, корисници пријављују проблеме са пријављивањем на Ксбок Оне

 Ксбок Оне Кс

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Ажурирање: Мицрософт каже да је проблем са пријављивањем на Ксбок Ливе сада решен. Компанија је свесна извештаја у којима корисници наилазе на проблеме са куповином новог садржаја преко Ксбок Ливе-а. Мицрософт истражује извештаје и ова грешка ће ускоро бити отклоњена. Оригинална прича следи у наставку.

30. јануара пријавило се неколико играча Проблеми са црним екраном Ксбок Оне . Јуче је Ксбок Ливе погођен са још једним проблемом и корисници су пријавили грешке при преузимању на Ксбок конзоли. Сви ови проблеми су решени након неколико сати, али изгледа да је мир био кратког века јер је Ксбок Ливе поново нестао.Према различитим извештајима, Ксбок Ливе тренутно не ради за све и играчи се жале на прекид рада на Твитеру.

1. фебруара 2019. корисници пријављују проблеме са пријављивањем на Ксбок Оне, а чини се да је услуга покварена и на Виндовс 10. Мицрософт је потврдио проблем на свом статусном сајту и компанија ради на заобилазном решењу.

Многи људи и даље пријављују да не могу поново да се пријаве. Иако је Ксбок Ливе првенствено познат као услуга на Ксбок Оне, такође постоји проблем за играче који користе услугу за повезивање са пријатељима на Виндовс 10 рачунарима.

Наши инжењери и програмери активно настављају да раде на решавању проблема због којег неки чланови имају проблема са пријављивањем на Ксбок Ливе, потврдио је Мицрософт. Ако наиђете на грешке приликом покушаја да се пријавите или приступите претходно купљеном садржају, наши тимови су свесни и раде на идентификацији узрока, навела је компанија у твиту.

 Испад Ксбок Ливе-а

Грешка у питању спречава људе да се пријаве на Ксбок Ливе на Ксбок Оне и Виндовс 10 рачунарима, што узрокује различите проблеме.

У најновијем ажурирању, Мицрософт је приметио да је Ксбок тим активно ангажован на решавању проблема у вези са пријављивањем и приступом дигиталном садржају.

Имамо тимове који су активно ангажовани на питањима везаним за пријављивање и приступ претходно купљеном садржају. Поново ћемо ажурирати када утврдимо узрок. Наша страница са статусом ће такође имати ажурирања у вези са овим проблемима, објаснила је компанија у најновијем твиту.

Ксбок Ливе нестаје 1. фебруара

У време писања ове приче, Ксбок Ливе још увек не ради и услуга има проблема са пријављивањем. Ако не можете да се пријавите на Ксбок Ливе, имаћете проблема при управљању налогом.

Према Мицрософтовој страници статуса, играчи на Виндовс 10 и Ксбок Оне конзоли могу се суочити са проблемима приликом пријављивања; креирање, управљање или опоравак налога.

Као што је горе наведено, бок Ливе је неактиван на Ксбок Оне и Виндовс 10 уређајима. Ажурирамо овај чланак уживо кад год буду доступне нове информације.

Популар Постс