Ксбок Ливе не ради са грешком 0к87дд0006, корисници не могу да се пријаве

 Ксбок конзола

Слика љубазношћу: ГеекВире

Мицрософт је потврдио да Ксбок Ливе сервиси имају проблема и да неки корисници не могу да се пријаве. Ксбок статусна страница и Мицрософтов Твитер рукохват потврдили су да проблеми утичу на основне Ксбок Ливе услуге на свим платформама.

Према извештајима корисника, ако се пријавите на свој Ксбок Ливе налог, дочекаће вас грешка 0к87дд0006. Поново покретање уређаја или било које друго решење не функционише за кориснике.Ухватили смо ваше извештаје о грешкама при пријављивању на Ксбок Оне и послали смо их нашим инжењерским тимовима. Ажурираћемо све овде када будемо имали информације које треба да поделимо. Хвала вам што сте пријавили, Мицрософт је потврдио нестанак Ксбок Ливе-а на Твитеру.

Код грешке при пријављивању на Ксбок Ливе 0к87дд0006 на конзолама и ПЦ Цомпанион и Бета апликацијама, корисник је потврдио проблем на Твитеру. Добија се грешка 0к87ДД0006″ при покушају покретања Форза Хоризон 4 на Виндовс 10, сви сервиси уживо раде и покушали су да се поново покрену, приметио је други корисник Ксбок-а.

Страница са статусом не садржи додатне информације о проблемима, али потврђује да неки чланови могу имати проблема са пријављивањем на Ксбок Ливе на Ксбок Оне, Ксбок 360, Виндовс 10 и другим уређајима.

Популар Постс