Корисници Мицрософт Теамс-а пријављују проблем са освежавањем екрана на Андроид-у

 Грешка за освежавање Мицрософт Теамс-а

Према различитим извештајима, ново ажурирање апликације Мицрософт Аутхентицатор и Интуне Цомпани Портал донело је фрустрирајућу грешку за освежавање или треперење приказа. Корисници пријављују да не могу да покрену апликације Мицрософт Теамс, Оутлоок и Повер на Андроид-у.

Неки су нам рекли да су апликације попут Мицрософт Теамс-а неупотребљиве након недавних ажурирања и да се саме од себе освежавају.

Један од наших читалаца је приметио да се чини да се фид апликације стално освежава сваке секунде и да је скоро немогуће било шта учинити. Одјављивање и враћање не функционише, а брисање кеша апликације нема никакву разлику. У неким случајевима, корисници су уклонили и поново додали свој Оффице 365 налог, али би се тимови и даље освежавали.Већина притужби на проблеме са треперењем екрана Мицрософт Теамс-а стигла је преко Плаи продавница и Мицрософт форуми , а неки сугеришу да је то повезано са недавним ажурирањем апликације Аутхентицатор.

Апликација је буквално неупотребљива након последњег ажурирања. Када отворите апликацију, екран стално трепери и освежава се. Не можете да се крећете од једног одељка до другог (на пример од ћаскања до тимова). Поновним покретањем се то привремено поправља први пут када отворите апликацију након поновног покретања, написао је фрустрирани корисник у Плаи продавници.

Апликација се стално освежава тако да не можете чак ни да читате своје поруке или да кликнете на ћаскање и друге делове апликације. Деинсталирао сам и поново инсталирао и сада ми не дозвољава да се пријавим на свој пословни налог. Када кликнем на Добиј помоћ при пријављивању и кликнем на пријави проблем, то води до зип датотеке коју могу да поделим, објаснио је други корисник.

Мицрософт истражује грешку за освежавање тимова и других апликација

У ажурирању портала за администрацију, Мицрософт је потврдио да ће корисници бити погођени само ако користе најновију верзију Мицрософт Аутхентицатор-а (верзија 6.2104.2518) и Интуне Цомпани Портал (верзија 5.0.5123.0) док су такође повезани на мрежа са проблемима.

Мицрософт је развио и потврдио решење за овај проблем и још увек се примењује за погођене кориснике. Очекује се да ће више корисника добити исправку до петка.

Паралелно са тим, пратимо примену како бисмо се уверили да успешно решава овај проблем и испуњава очекивања. Корисници сада такође могу да изаберу коришћење јавне бета верзије Мицрософт Аутхентицатор-а и Интуне Цомпани Портала преко верзије 6.2104.2785 да би ублажили утицај, саопштила је компанија.

Како да поправите грешку за освежавање Мицрософт Теамс-а на Андроид-у

Корисници су потврдили да су успели да реше и реше проблеме са тимовима ажурирањем апликације Аутхентицатор на бета верзију.

Ово је привремено решење, али изгледа да функционише за већину корисника, према извештајима у Форум Мицрософт заједнице .

У неким случајевима можете искључити ВиФи и пребацити се на мобилне податке или стабилну мрежу и сачекати отприлике 30 секунди пре него што поново учитате апликацију Теамс.

Популар Постс