Конфигурације Мицрософт Сурфаце Про 8 примећене на мрежи у новом цурењу

 Конфигурације меморије Сурфаце Про 8

Мицрософт Сурфаце Про 7 и Сурфаце Лаптоп 3 су неки од наших омиљених производа, али више не нуде најбољу вредност, посебно након представљања нових Интел процесора и графике.

Изгледа да је Сурфаце Про наследник још увек на путу за лансирање у првом кварталу 2021. и имамо још један разлог да верујемо у гласине.

Према страницама производа које су процуреле од стране европских трговаца, Сурфаце Про 8 би могао да стигне почетком 2021. са до 32 ГБ РАМ-а и 1 ТБ ССД меморије, а разматра се и ЛТЕ опција.Ако су сада уклоњени огласи тачни, Сурфаце Про 8 ће користити 12,3-инчни ПикелСенсе екран са резолуцијом пиксела од 2736 к 1824. Главно разочарење са Сурфаце Про следеће генерације је то што ће користити екран Сурфаце-а Про 7 и дизајн језгра уређаја су остали непромењени.

 Сурфаце Про 8 прототип

Тхундерболт конекција, која је једна од најтраженијих функција, неће бити укључена у Сурфаце Про 8.

Очекује се да ће Сурфаце Про 8 користити Интел Цоре и5 процесор 11. генерације са Интел Ксе графиком за побољшане перформансе игара. Према процурила мерила , Сурфаце следеће генерације би могао да користи Цоре и7-1165Г7, који је део Тигер Лаке линије 11. генерације и има савршеног смисла.

Основни модел би могао доћи са Интел Цоре и5 процесором 11. генерације, 8 ГБ меморије и 128 ГБ интерне меморије. Као што смо споменули на почетку, Мицрософт такође планира да уведе ЛТЕ повезивање у линију Сурфаце Про коју покреће Интел у Сједињеним Државама и Европи.

Сурфаце са омогућеним ЛТЕ ће се продавати са 8 ГБ РАМ-а или 16 ГБ РАМ-а.

Наравно, могуће је да процуреле странице производа и референтне вредности припадају моделу раног узорка, а оригинални производ би могао бити бољи.

Популар Постс