Концепт вентилатора приказује модуларни интерфејс почетног екрана оперативног система Виндовс 10

 Модуларни концепт Виндовс 10

Ентузијасти и дизајнери дају Мицрософт фановима поглед на могући дизајн модуларни Виндовс Цоре ОС за преклопне мобилне уређаје . Најновији концепт дизајнера Харија Дохјуна Кима и Мајкла Веста показује прелепо замишљена верзија Виндовс-а на склопивим телефонима са потпуним ремонтом Флуент Десигн-а.

На први поглед приметићете да је почетни екран модуларан што значи да се може прилагодити било ком фактору форме. Интерфејс почетног екрана је скоро исти на телефонима и таблетима. Још једна приметна промена је да је икона Цортана премештена на десну страну траке задатака тако да јој се може лако приступити на уређајима са малим екраном.

 Концепт почетног екрана Виндовс Цоре ОС-аНа врху екрана налази се статусна трака са информацијама о повезивању (мобилна, ВиФи, Блуетоотх) и времену. Плочице имају Флуент Десигн осећај и постоји трака за претрагу у горњем десном углу која би омогућила кориснику да претражи све што је ускладиштено на рачунару.

1 од 3  Виндовс на мобилном концепту

Слика љубазношћу: Харри Дохиун Ким / Мицхаел Вест

 Виндовс на мобилном концепту 2

Слика љубазношћу: Харри Дохиун Ким / Мицхаел Вест

 Концепт Виндовс 10 Мобиле

Слика љубазношћу: Харри Дохиун Ким / Мицхаел Вест

Важно је да је ово фан арт и да Мицрософт неће имплементирати такве промене у Виндовс 10. Али каже се да компанија ради на Виндовс Цоре ОС-у који је модуларна платформа са великим променама дизајна и гомилом нових функција.

Ово је дефинитивно добра идеја коју би многи желели да виде на преклопним мобилним уређајима са два екрана. Јавите нам своје мисли у коментарима испод.

Популар Постс