Концепт показује Гроове Мусиц са обновљеним дизајном на Виндовс 10

 Концепт Гроове Мусиц

Слика љубазношћу: Цлаудио Гуглиери

Чак и након што је изгубила Гроове Мусиц Пасс функције, Мицрософт-ова музичка апликација остаје одлично решење за репродукцију музике из локалног складишта и ОнеДриве-а на Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле.

Мицрософт је раније имао веће планове за Гроове Мусиц на Виндовс 10 пре него што је убио музичку продавницу и музичку пропусницу. Цлаудио Гуглиери, бивши креативни директор у Мицрософт-у, недавно је објавио концепт Гроове Мусиц-а који су он и његов тим створили док су водили музички тим у Мицрософт-у.Као што можете видети у галерији фотографија испод, кориснички интерфејс Гроове Мусиц је знатно бољи са овим малим подешавањима, углавном захваљујући Флуент Десигн-у и одвојеном искуству прегледавања од музичког плејера. Овај концепт нуди модеран изглед уместо типичне имплементације Флуент Десигн замућења.

1 од 4

Слика љубазношћу: Цлаудио Гуглиери

 Гроове Мусиц нови концепт дизајна

Слика љубазношћу: Цлаудио Гуглиери

 Гроове Мусиц контроле

Слика љубазношћу: Цлаудио Гуглиери

 Концепт музичког плејера Гроове

Слика љубазношћу: Цлаудио Гуглиери

Ово су нека од истраживања музичког плејера која сам радио док сам возио музички тим у Мицрософту. Још увек размишљам о томе да одвојим искуство прегледања од плејера и све интеракције и побољшања употребљивости која би омогућила, рекао је дизајнер у пошта .

Популар Постс