Кључна карактеристика Мицрософт Сурфаце Про 8 откривена у новим документима

 Сурфаце Про 8 цурење

Сада када је Сурфаце Дуо изашао, Мицрософт може да преусмери фокус на друге ствари. Ствари као што је дуго очекивани Сурфаце Про 8, надолазећи додатак за Сурфаце Про који покреће Интел и који ће се продавати на постојећим тржиштима.

Мицрософт је остао потпуно тајан о постојању Сурфаце Про 8 и Сурфаце Лаптоп 4, али извештаји сугеришу да ће оба уређаја бити представљена почетком 2021.

Процуреле слике прототипа су већ потврдиле да ће то вероватно бити копија оригиналног Сурфаце Про 7. У ствари, Сурфаце Про 8 ће користити исте дизајнерске назнаке као Сурфаце Про 7, али Мицрософт планира да ажурира интерну хардвер са бољим процесором и више меморијских опција. Сурфаце Про 8 дизајн

ми смо већ видели мерила наводног Сурфаце Про 8 и нови корејски сертификат је потврдио да ће се уређај испоручивати са ЛТЕ везом.

Ако је сертификат тачан, Мицрософт Сурфаце Про 8 ЛТЕ за који се причало сада је потврђен за америчко, европско и друга тржишта.

Нова ЛТЕ опција је само за оне којима је потребна, што значи да и даље можете купити не-ЛТЕ варијанту. Према листи производа, ЛТЕ опција ће бити ограничена само на Цоре и5 и Цоре и7 моделе.

Очекује се да ће Сурфаце Про (2021) користити 12,3-инчни ПикелСенсе екран, сличан онима на Сурфаце Про 8. Није сасвим јасно зашто, али је могуће да надоградња дизајна о којој се дуго причало још увек није спремна.

Не постоји много више што можемо да извучемо из сертификата, иако претходно цурење сугерише да бисмо могли видети Про 8 са до 1ТБ складишног простора и 32ГБ РАМ-а

Кључне карактеристике Сурфаце Про 8

  • Интел процесори 11. генерације.
  • Ирис Ксе интегрисана графика и брже перформансе игара.
  • До 32ГБ РАМ-а и 1ТБ складишног простора.

Сурфаце Про 8 са процесором Цоре и3 са 8 ГБ и Интел УХД графиком такође би могао бити представљен касније овог месеца.

Популар Постс