Кључ Виндовс лозинке – Ресетовање Виндовс лозинки са лакоћом

Увод

Постоји мала сумња да су биометријске лозинке будућност, али сада су добре старе лозинке главни начин заштите ваших података. Понекад се дешавају лоше ствари – можете заборавити лозинку, ваши пријатељи могу да ставе лозинку на ваш уређај само да би вас исмевали, или можда радите као ИТ подршка у својој компанији и морате да добијете приступ уређају запослених. Ко зна. Али у оваквим временима добар софтвер за ресетовање лозинке добро дође. Доступни су различити алати за опоравак лозинке и данас ћемо погледати Виндовс кључ лозинке.

 Виндовс Пассворд Кеи Преглед

Виндовс Пассворд Кеи долази у четири различита издања: Стандард, Профессионал, Ентерприсе и Ултимате. Сва издања имају различите скупове функција при чему Стандард има само основну, а Ултимате не само да ресетује лозинку, већ и друге функције одржавања система, као што је чишћење регистра. Пошто смо заинтересовани за ресетовање лозинке, хајде да детаљније погледамо Ентерприсе издање. Ентерприсе издање, које кошта 39,95 долара за 1-2 рачунара, долази са много различитих могућности ресетовања лозинке:

 • Уклоните Виндовс локалне администраторске и друге корисничке лозинке
 • Ресетујте/уклоните лозинку администратора домена
 • Ресетујте лозинку за Мицрософт налог
 • Уклоните локални/администраторски налог домена
 • Креирајте нови локални/домен администраторски налог без пријаве
 • Направите ЦД/ДВД за ресетовање лозинке
 • Направите УСБ флеш диск за ресетовање лозинке
 • Користите подразумевану ИСО слику
 • Направите свој рачунар/РАИД ИСО слику
 • Подржава Виндовс 10/8.1/8/7/КСП/Виста
 • Виндовс Сервер 2012 (Р2)/2008 (Р2)/2003 (Р2)

Као што можете видети из доле наведених функција, Виндовс Пассворд Кеи Ентерприсе издање може да ресетује или уклони било коју лозинку за Виндовс. Штавише, софтвер подржава све верзије оперативног система Виндовс почевши од Виндовс Виста. Такође подржава различита издања Виндовс Сервера. Стога, ако је ваш систем Виндовс 10, можете испробати овај Виндовс 10 алат за опоравак лозинке. Виндовс Пассворд Кеи

Процес ресетовања или уклањања лозинке помоћу Ентерприсе верзије софтвера је прилично једноставан. Да бисте то урадили морате да инсталирате програм, направите ЦД/ДВД или УСБ за покретање и након покретања са њега пратите упутства на екрану да бисте добили свој циљ. Софтвер је изузетно једноставан за коришћење, па чак и ако имате питање о ресетовању или уклањању лозинке, можете једноставно да одете на веб локацију Виндовс Пассворд Кеи која укључује много чланака и водича са честим питањима који ће највероватније решити ваш проблем.

Закључак

Као што је раније поменуто, ова рецензија је заснована на Ентерприсе верзији Виндовс Пассворд Кеи-а и као што видите, моћи ћете да уживате у моћном ресетовању лозинке и уклањању функција само за 35,95 УСД. Свиђа ми се чињеница да Виндовс Пассворд Кеи Ентерприсе издање пружа све функције ресетовања и уклањања лозинке за Виндовс.

Испробајте Виндовс Пассворд Кеи софтвер данас и више нећете морати да бринете о заборављању лозинке за Виндовс.

Популар Постс