Како убрзати ИоуТубе у Мицрософт Едге-у на Виндовс 10

 ИоуТубе на ивици

То тврди извештај објављен раније ове недеље ИоуТубеов нови дизајн није имао резултате у веб прегледачима који нису Гоогле-ови а проблем је изнео Крис Петерсон, менаџер техничког програма у Мозили, који је детаљно описао тврдњу на Твитеру.

Учитавање ИоуТубе странице је 5 пута спорије у Фирефок-у и Едге-у него у Цхроме-у јер се ИоуТубе-ов редизајн полимера ослања на застарели Схадов ДОМ в0 АПИ који је имплементиран само у Цхроме-у, објаснио је Петерсон.

ИоуТубе пружа Схадов ДОМ полифил за Фирефок и Едге који је, не изненађује, спорији од Цхроме-ове изворне имплементације. На мом лаптопу, почетно учитавање странице траје 5 секунди са полифилом у односу на 1 без. Накнадна навигација страница је упоредива, додао је.ИоуТубе-ов нови редизајн полимера је знатно спорији у овим прегледачима, али постоји једноставан начин да се ово поправи. У овом чланку ћемо објаснити како можете да решите проблеме са перформансама ИоуТубе-а у прегледачу Мицрософт Едге тако што ћете се вратити на стари дизајн.

Да бисте решили овај проблем, требало би да се вратите на стари ИоуТубе интерфејс и онемогућите ову наводну грешку за пригушивање. Прилично је изазов пронаћи начин да онемогућите нови ИоуТубе кориснички интерфејс и вратите се на стари интерфејс да бисте решили проблеме са перформансама у Мицрософт Едге-у.

Решите проблеме са перформансама ИоуТубе-а у Мицрософт Едге-у

  • Покрените Мицрософт Едге и отворите ИоуТубе.цом.
  • Када се ИоуТубе отвори, покрените режим за програмере притиском на тастер Ф12 на тастатури.
  • Идите на картицу Апликација и двапут кликните на Колачићи да бисте је изменили.
  • Ово ће проширити категорију и мораћете да изаберете опцију која садржи Д3Б36БДЕЦАД651Е236Ф1Б127929ЦБ5А7ДД664762.
  • У десном окну, двапут кликните на ПРЕФ да измените његову вредност и налепите следећи код:
  • ал=ат&ф5=30030&ф6=8
  • Затворите режим програмера и освежите страницу.
  • Едге претраживач ће учитати стари ИоуТубе и проблеми са перформансама ће бити решени.

Гоогле Цхроме је тренутно број један десктоп претраживач са тржишним уделом од око 60 процената, а Мицрософт Едге има близу 4 процента тржишног удела.

Одрицање одговорности: Тврдње у овом чланку засноване су на твитовима Мозилла инжењера. Виндовс Латест не поставља никакве тврдње или гаранције и неће бити задржани за било шта што кажемо у овом чланку.

Популар Постс