Како ресетовати лозинку за пријаву на Виндовс 10 рачунар

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал.цом

Основни проблем који се може наћи у свачијем свакодневном животу је да забораве лозинку својих налога е-поште, друштвених мрежа, банковних рачуна и других онлајн налога, јер данас људи имају безброј налога за које су потребне лозинке и није могуће запамтити све њих одједном. Дакле, сасвим је разумљиво ако заборавите и своју лозинку за Виндовс 10 рачунар или лаптоп. Исто тако, врло је уобичајено ако купите половни рачунар који је већ заштићен лозинком и немате везу са претходним власником.

У сваком случају, ако нисте у могућности да приступите свом рачунару, онда не преостаје ништа друго него да смислите неки безобразан трик који може помоћи ресетовање Лозинка за пријаву на Виндовс 10 тако да можете поново да приступите свом уређају и поново нормално користите рачунар. Без уношења исправне лозинке, нећете моћи да користите софтвер или апликације ускладиштене на вашем рачунару, па чак ни нећете моћи да приступите важним и неопходним документима и датотекама које ћете можда морати хитно да користите. И због тога се апсолутно не препоручује форматирање рачунара или поновна инсталација ОС-а јер ће потпуно уништити сав садржај на вашем систему.Дакле, у овом поглављу ћемо демонстрирати два начина с да бисте заобишли кршење безбедности и разбили вашу лозинку за пријаву на Виндовс. Дакле, хајде да сада почнемо са решењима.

Решење 1. Коришћење диска за ресетовање лозинке

Ако сте један од најопрезнијих и најпроактивнијих људи, онда сте сигурно направили диск за ресетовање лозинке који ћете користити у је врста прилика. Ако је то тачно, онда је ресетовање лозинке рачунара изузетно једноставно и може се урадити без употребе било каквог софтвера. Пратите ове кораке да бисте ресетовали лозинку за пријаву на Виндовс 10 :

Корак 1. Укључите свој систем и на главном екрану за пријаву кликните на Ресет Пассворд који се налази испод поља за унос лозинке.

Корак 2. Изаберите путању драјвера где сте сачували диск за ресетовање лозинке.

Корак 3. Датотеке ће се аутоматски учитати и отвориће се нови поп прозор где ћете моћи да подесите нову лозинку за свој рачунар.

Корак 4. Једноставно унесите било коју нову лозинку и запамтите је овог пута.

Корак 5. Сада користите ову лозинку за пријаву на свој рачунар.

Цонс

  • Дискови за ресетовање лозинке могу се користити само на изабраном рачунару.
  • Диск за ресетовање лозинке мора бити креиран пре него што будете закључани.

Решење 2. Заобиђите лозинку за пријаву на Виндовс 10 помоћу иСееПассворд

Не може свако да има диск за ресетовање лозинке за Виндовс 10 рачунар, па је горе наведено решење за њега или њу бесмислено. Сада, немојте претпостављати да је поновно инсталирање ОС-а једино решење јер може уклонити лозинку са вашег рачунара, али ће истовремено потпуно избрисати све са вашег рачунара.

Поништавање лозинке за Виндовс рачунар је супер једноставно помоћу професионалног алата за опоравак лозинке за Виндовс као што је иСееПассворд Виндовс Пассворд Рецовери Про . Овај програм је толико крхак и диван да може заобићи Виндовс 10 лозинку без брисања података и без инсталирања оперативног система. Можете користити овај програм за ресетовање лозинке на било ком Виндовс рачунару као што је Виндовс 10, 8, 7 итд. и можете ресетовати било коју врсту корисничких профила укључујући локалне и администраторске налоге. Овај програм ради баш као ДОС режим који никада не квари податке на вашем рачунару.

Процес ресетовања са иСееПассворд Програм је прилично једноставан и не захтева познавање рачунара. Једноставно, пратите ове кораке и спремни сте.

Корак 1. Инсталирајте програм на другом рачунару и уверите се да има администраторске привилегије како бисте могли да направите диск за ресетовање лозинке.

Корак 2. Уметните УСБ флеш диск или ЦД/ДВД да бисте нарезали датотеке потребне за диск за ресетовање лозинке тако што ћете кликнути на Нарежи УСБ или Нарежи ЦД/ДВД.

Корак 3. Када се направи диск за ресетовање лозинке, моћи ћете да видите следећи снимак екрана -

Корак 4. Узмите УСБ флеш диск или ЦД/ДВД и уметните га у закључани систем. Прво промените опцију приоритета покретања из БИОС поставки тако да се ваш систем може покренути са диска за ресетовање лозинке.

Корак 5. Поново покрените рачунар и овај пут УУкеис програм би требало да се аутоматски покрене на главном екрану. Сада вас само 4 клика дели од уклањања лозинке са рачунара. Прво изаберите ОС који користите као што је Виндовс 10, а затим изаберите име свог администраторског налога и кликните на Ресетуј лозинку. Ово би требало трајно уклонити лозинку са вашег уређаја и сада можете поново покренути рачунар да бисте поново добили приступ нормално.

Закључак :

Следећи пут покушајте да креирате диск за ресетовање лозинке на свом рачунару или ако подесите нову лозинку за свој систем, покушајте да пишете на папиру или текстуалној датотеци како је не бисте заборавили у будућности. Али чак и ако заборавите лозинку тада иСееПассворд програм је увек спреман да реши проблем уместо вас. Уверите се да не користите овај програм за несташлуке или незаконите активности које би могле да буду проблематичне за вас. А ако се суочите са било каквим проблемом са овим програмом, можете контактирати систем подршке да бисте га брзо решили.

Популар Постс